Oud-TSN-directeur Jaap Louisse overleden
Persoonlijk - Voormalig TSN-directeur Jaap Louisse is vrijdag 10 juni in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Louisse is 80 jaar oud geworden. Trade Service Nederland (TSN) was de inkooporganisatie van Schuitema voor o.a. de C1000-supermarkten. Louisse was hiervoor verantwoordelijk van 1980 tot aan zijn pensionering in 1996. Als directeur werd hij niet alleen gewaardeerd door zijn eigen mensen, maar ook door de toeleveranciers. Aan samenwerking hechtte hij grote waarde, meer dan aan de laagste inkoopprijs. Louisse hield altijd voor ogen dat samenwerking op de langere termijn veel meer opleverde dan op korte termijn. Jaap Louisse bleef na zijn pensionering de sector op de voet volgen en was op menig bijeenkomst nog aanwezig, zoals de jaarlijkse ‘Haringbijeenkomst’ van het CBL in het Scheveningse Kurhaus. Louisse wist op vrijwel iedereen altijd een onuitwisbare indruk te maken. Niet alleen vanuit zijn persoonlijke interesse, maar met name omdat hij altijd bereid was mensen te helpen. Bron: @FoodClicks Persoonlijk - Voormalig TSN-directeur Jaap Louisse is vrijdag 10 juni in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Louisse is 80 jaar oud geworden. Trade Service Nederland (TSN) was de inkooporganisatie van Schuitema voor o.a. de C1000-supermarkten. Louisse was hiervoor verantwoordelijk van 1980 tot aan zijn pensionering in 1996. Als directeur werd hij niet alleen gewaardeerd door zijn eigen mensen, maar ook door de toeleveranciers. Aan samenwerking hechtte hij grote waarde, meer dan aan de laagste inkoopprijs. Louisse hield altijd voor ogen dat samenwerking op de langere termijn veel meer opleverde dan op korte termijn. Jaap Louisse bleef na zijn pensionering de sector op de voet volgen en was op menig bijeenkomst nog aanwezig, zoals de jaarlijkse ‘Haringbijeenkomst’ van het CBL in het Scheveningse Kurhaus. Louisse wist op vrijwel iedereen altijd een onuitwisbare indruk te maken. Niet alleen vanuit zijn persoonlijke interesse, maar met name omdat hij altijd bereid was mensen te helpen. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek