Papa John´s Pizza opent ook vestiging in Rotterdam


Formulenieuws – Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, heeft nu ook een vestiging in Rotterdam geopend aan de Goudsesingel 95. Het is de eerste vestiging buiten Amsterdam. Binnenkort opent de pizzaketen ook een eerste franchisevestiging met eat-in in Almere. Na een betrekkelijk rustig groei, lijkt het er op dat het bedrijf nu tempo gaat maken in groei. Papa John’s spreek die ambitie ook uit en wil zeker nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. Papa John’s werkt met het “Better Ingrediënts. Better Pizza”-concept. Dat houdt in dat er in elk aspect van het bedrijf wordt geïnvesteerd als dat het product beter maakt. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de saus, de toppings, het deeg of de doos waarin de pizza’s bewaard worden. “Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland. Bron: Papa John’s/@FoodClicks Formulenieuws – Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, heeft nu ook een vestiging in Rotterdam geopend aan de Goudsesingel 95. Het is de eerste vestiging buiten Amsterdam. Binnenkort opent de pizzaketen ook een eerste franchisevestiging met eat-in in Almere. Na een betrekkelijk rustig groei, lijkt het er op dat het bedrijf nu tempo gaat maken in groei. Papa John’s spreek die ambitie ook uit en wil zeker nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. Papa John’s werkt met het “Better Ingrediënts. Better Pizza”-concept. Dat houdt in dat er in elk aspect van het bedrijf wordt geïnvesteerd als dat het product beter maakt. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de saus, de toppings, het deeg of de doos waarin de pizza’s bewaard worden. “Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland. Bron: Papa John’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid