Paul Bringmann nieuwe voorzitter FSIN


Personalia - Het FoodService Instituut (FSIN) heeft een nieuwe voorzitter. Met ingang van 1 april aanstaande neemt Paul Bringmann de voorzittershamer over van Frederik Masselink. Frederik Masselink neemt op die datum, na de maximale termijn van acht jaar voorzitterschap, afscheid van het FSIN. Paul Bringmann is geen onbekende in de branche. Hij is de bedenker en oprichter van La Place en was tot 2012 ook CEO van de restaurantketen. Paul Bringmann gaat in nauwe samenwerking met het bestuur - en het medewerkersteam onder leiding van FSIN-directeur Jan-Willem Grievink - richting geven aan de verdere groei van het FSIN. “Wat mij bij het FSIN aanspreekt, is de onafhankelijke positie en de grote inhoudelijke deskundigheid die de leden inspireren om concreet naar veranderingen in de toekomst te kijken. Dat doet het FSIN met prachtige kennisdocumenten en ontmoetingen. Iedereen die innovatief bezig wil zijn in de foodsector kan deze informatie gebruiken als basis voor zijn eigen beleidsplannen. Wat dat betreft, kan het aantal leden van het FSIN nog veel verder groeien. En dat maakt dat we als FSIN weer meer voor de leden kunnen gaan doen. Daar wil ik, als een verbindende voorzitter voor álle leden, graag mijn bijdrage aan leveren”, zo vertelt Paul Bringmann bij zijn aantreden. Bringmann neemt het stokje over van Frederik Masselink, die acht jaar lang voorzitter is geweest. Onder zijn voorzitterschap is het ledental fors gegroeid tot ruim 110 aangesloten foodservicebedrijven. Het FSIN heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een gerespecteerd, onafhankelijk kennisinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in het analyseren van actuele marktontwikkelingen en het duiden van toekomstige veranderingen in de brede foodsector. Met ingang van 1 april 2015 bestaat het bestuur van het FSIN, naast Paul Bringmann als voorzitter, uit de volgende personen. Namens de leveranciers: Arnoud van Os, directeur Peter van Halder Raymond Noordermeer, directeur Foodservice bij FrieslandCampina Frans Saelman, directeur bij DE Masterblenders 1753 Namens de grossiers: Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice bij Sligro Food Group Henk-Jan Peterse, country manager Lekkerland Nederland BV Namens de outlets: Saskia Egas-Reparaz, directeur AH to go Henri Froeling, directeur Bakerstreet Corno Stam, directeur bij Albron  

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid