PHOOD ondersteunt lokale ondernemers


Maaltijdboxen – Samuel Levie heeft zijn project Support Your Locals en in Eindhoven hebben ze PHOOD farm boxes. Initiatieven die beide hetzelfde voor ogen hebben, het ondersteunen van lokale aanbieders in de foodsector.

De PHOOD farm boxes worden samengesteld door PHOOD kitchen, een initiatief van Sabine Feron (30) en Tim Elfring (29). Aangesloten lokale ondernemers, zoals Aspergetij, Duurzame Kost en Koppert Cress,  willen zij helpen door hun 'waste' op dit oment te verwerken in prachtige PHOOD farm boxes.

Verrassing

Lokale producenten hebben het momenteel zwaar, volgens het horecakoppel. Veel van de producten van het land of uit de kas raken zij op dit moment niet kwijt. PHOOD kitchen verzamelt deze verse producten in zogenaamde farm boxen. Voor de afnemers is het dus een verrassing  wat er ieder keer in zit.

Door de krachten van de bedrijven te bundelen kunne zij samen de afnemers voorzien van gezonde voeding. In de dozen zitten 3 maaltijden, voor 2 personen, inclusief 3 recepten met verse producten van o.a. Duurzame kost (aquaponic sla, kruiden), Aspergetij (asperges, paddenstoelen), Koppert Cress (kruiden en cressen) en PHOOD (bouillon, shiitake, brownie). De boxen kosten €50,- inclusief btw, die per tikkie worden afgerekend. De boxen zijn af te halen of kunnen worden bezorgd, ook via Deliveroo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid