Pizza Hut herintroduceert in VS de Triple Treat Box


Foto bij: Pizza Hut

Formulenieuws - Pizza Hut, onderdeel van Yum! Brands, is altijd al creatief geweest met verpakkingsvormen. Deze kersdagen weer. Speciaal voor families heeft de pizzaketen de Triple Treat Box ontwikkeld; een doos met drie lagen om een complete maaltijd op tafel te zetten.

Elke Triple Treat Box bestaat uit een drie-in-één maaltijd van twee middelgrote pizza’s met een topping, vijf broodjes, breadsticks en 10 Cinnabon mini broodjes als dessert. Het is niet de eerste keer dat Pizza Hut de Triple Treat Box introduceert, maar in coronatijd is het toch een leuke verrassing voor thuis.

De Triple Treat Box is vooralsnog alleen tijdelijk beschikbaar in Amerika, maar de keten is wellicht van plan de doos standaard in het assortiment op te nemen.

Pizza Hut is altijd op zoek naar spraakmakende verpakkingsvormen. Eerder dit jaar introduceerde de pizzaketen ook een ronde en duurzame verpakking. Het bedrijf komt regelmatig ook met speciale themaverpakkingen, zoals verpakkingsdozen met een assortiment Halloween-pizzaproducten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant

Actie – De introductie van Lay’s Iconic Restaurant Flavours krijgt een follow-up met de opening van ‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant. Twee dagen lang kunnen geïnteresseerden de smaken thuis laten bezorgen Uber Eats. De actie start vandaag en loopt tot morgen en is alleen in Amsterdam.

Lees bericht

Chipsmerk Lay’s introduceert 3 iconische restaurant-smaken

Introductie – Lay’s, het zoutjes- en chipsmerk van PepsiCo, komt met een drietal smaken, die gekoppeld zijn aan een drietal iconische fastservicerestaurants. Deze Restaurant Flavours-range moeten de restaurantervaring thuis nabootsen en het ‘niet uiteten kunnen gaan’ iets dragelijker maken, grapt het introductiebericht.

Lees bericht


Pizza Hut test de composteerbare ronde Zume-dozen

Formulenieuws – Pizza Hut heeft in een filiaal in Phoenix, Arizone, een verpakking gebruikt, die rond en volledig composteerbaar is. De verpakking is ontwikkeld samen met startup en concullegabedrijf Zume is ontwikkeld. In hetzelfde filiaal heeft Pizza Hut ook een nieuwe pizzavariant getest met een topping van vegetarisch worstjes. Zume is een startup die pizza’s maakt op een volledig geautomatiseerde...

Lees bericht

Pizza Hut sluit zo’n 500 locaties in Amerika

Buitenland – Yum! Brands, de moedermaatschappij van onder andere KFC, Taco Bell en Pizza Hut, gaat in Amerika honderden locaties sluiten van de pizzaketen. Het bedrijf wil de aandacht veel meer gaan richten op bezorging. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Gesproken wordt over het sluiten van zo’n 500 locaties, die deels verouderd zijn en waar de noodzakelijke investeringen om toekomstbestendig te...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid