Subway Teriyaki winnaar Lay’s Iconic Restaurant flavours


Crispy Puffer Jacket gemaakt van gerecyclede chipszakkenfolie met een zilveren chipje als rits

Wedstrijd – Subway Teriyaki is de winnaar geworden van de strijd om de Lay’s Iconic Restaurant flavours. Het chipsmerk Lay’s introduceerde april dit jaar een drietal smaken die refereerde aan recepten van de fastfoodketens KFC, Subway en Pizza Hut.

Na een maandenlange strijd heeft de consument uiteindelijk de Lay’s Subway Teriyaki uitgekozen als favoriete smaak. Om de uitslag te vieren heeft het chipsmerk een ‘Crispy Puffer Jacket’ laten ontwerpen van ongebruikte chipszakkenfolie.

Lay’s Iconic Restaurant Flavours

Lay’s, het chipsmerk van PepsiCo, lanceerde april dit jaar samen met drie wereldbekende restaurants de Lay’s Iconic Restaurant Flavours. Onder het motto ‘het beste van twee werelden’ introduceerde Lay’s chips met de kenmerkende smaken van KFC, Subway en Pizza Hut. De smaken waren: Pizza Hut Margherita, Subway Teriyaki en KFC Original Recipe Chicken. Uiteindelijk koos de consument voor Subway Teriyaki.

Mode-item met smaak

De winnende smaak stimuleerde de creativiteit van XPLCT Studios bij het ontwerpen van de Crispy Puffer Jacket, want het bureau ontwierp een jas gemaakt van gerecyclede chipszakkenfolie met een zilveren chipje als rits. Één zak op de borst zit met de bedrukte kant van een zak chips naar buiten zodat duidelijk is dat Lay’s Subway Teriyaki is de favoriete smaak van Nederland is.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht



Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid