Purmerend is 82e Bagels & Beans-locatie in Nederland


Hermon Yohannes opent in Purmerent de 82e locatie van Bagels & Beans in Nederland

Formulenieuws – Meer dan 80 locaties telt Bagels & Beans inmiddels. Met de vestiging in Purmerend opent de formule, die ‘bagels, koffie & geluk’ wil serveren maandag 26 juni zelfs de 82 locatie in Nederland.

Eigenaren van de Bagels & Beans in winkelcentrum ’t Eggert in Noord-Holland zijn Hermon Yohannes & Jessika Brandao Yohannes . Het is hun eerste Bagels & Beans en zij starten ook met bezorgen.

Na hun verhuizing van Amsterdam naar Purmerend kwam naast meer leefruimte ook ruimte om na te denken over een volgende stap in werk. De beschikbaarheid van een Bagels & Beans-locatie in Purmerend paste in die volgende stap. Yohannes: ‘Ik miste de afwisseling in werk, het contact met mensen en het fysiek bezig zijn tijdens mijn werkdagen. Daarnaast past het concept heel goed bij ons. Het rekening houden met de wereld waarin wij leven, en respect hebben voor natuur & dier. Het gevoel bij Bagels & Beans was vanaf het begin heel goed en dat gevoel is niet meer weggegaan bij ons.’

Herinneringen maken

De nieuwe eigenaren hopen dat hun vestiging een plek gaat zijn waar gasten herinneringen maken, mooie momenten delen en rust vinden op ieder tijdstip van de dag. Want dat is wat Bagels & Bean wil zijn voor de gasten. Yohannes: “Of je nu een boek wil lezen, even snel langs komt na de sportschool of de tijd wil nemen met een koffie en wat zoets, we zijn er voor alle gasten.”

Bron: Bagels & Beans/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht



‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht

Inspirerend Amsterdam Coffee Festival 2024

Vakbeurzen - Klein, overzichtelijk, maar vooral inspirerend. Zo kunnen we het Amsterdam Coffee Festival in de Amsterdamse Gasfabriek wel samenvatten, die van 4 tot en met 6 april werd gehouden. Op dit driedaagse vakevent staan koffie en thee centraal en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van techniek, verpakking en hulpmiddelen om de smaak en de beleving verder te vergroten.

Lees bericht



Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid