Radisson Blu Palace Noordwijk naar Van der Valk


Palace Hotel Noordwijk aan Zee / Foto bij: Van der Valk

Hotels - Het voormalige Radisson Blu Palace Hotel (120 kamers, 1.200 m2 vergaderruimte) in Noordwijk aan Zee, is verkocht aan de Nederlandse hotelfamilie Van der Valk. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Het Palace Hotel wordt het eerst hotel aan zee van de Van der Valk Groep in Nederland en het 78e hotel van de groep in Nederland. Eindverantwoordelijk voor het hotel gaat worden Thalita van der Valk. Zij behoort tot de vierde generatie Van der Valk.

Volgens berichten stond het Palace Hotel al jaren te koop voor een prijs van rond de 32 miljoen euro. Hoeveel Van der Valk er voor heeft betaald is onduidelijk. Van der Valk wil er op termijn wel een herkenbare Van der Valk van maken, maar dat zal nog niet het geval zijn als de keten er in augustus intrekt.

Bron: Leidsch Dagblad/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht


Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht

Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht



Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid