Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp


Aanvankelijk richtte Redefine Meat zich met hun plantaardige vleesproducten volledig op foodservicebedrijven

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

De producten van Redefine Meat zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met chef-koks en slagers wereldwijd. Het bedrijf laat weten dat het ondanks de stap naar retail blijft doorgaan met het ontwikkelen van producten samen met foodservice professionals.

750 restaurants

Het volledige portfolio van Redefine Meat is 100% plantaardig en bevat ingrediënten zonder GGO's of cholesterol. De producten zijn qua smaak, textuur en sappigheid vergelijkbaar met dierlijk vlees. Sinds de lancering van het merk twee jaar geleden, wordt Redefine Meat nu aangeboden door bijna 750 restaurants in de Benelux, waaronder die van Loetje. Veel daarvan hadden voorheen nooit een plantaardige optie op hun menu staan. Ron Blaauw, die sinds 2021 Redefine Meat in zijn restaurants serveert, zegt: “Ik denk dat Redefine het meest dichtbij komt bij de ultieme smaakbeleving en ook mondbeleving van vlees dan welke andere partij die ooit.”

Crisp

Crisp zet zich sinds 2018 in voor een verandering van het traditionele voedselsysteem, door beter eten toegankelijk te maken voor meer mensen. De boodschappen-app richt zich op lokale en seizoensgebonden producten, die met de kortste route tussen boer en bord bij de klant thuis worden bezorgd. Marieke Keijsers, category manager bij Crisp: “Voor consumenten die de overstap naar een plantaardig(er) dieet willen maken, is Redefine Meat een geweldige uitkomst. Het is plantaardig vlees van hoog niveau, dat in ons digitale schap niet kan ontbreken.” Rene van den Cruijsem, Country Director Benelux van Redefine Meat: "We waren op zoek naar retailpartners die niet alleen ons nieuw-vlees altijd en overal direct aan consumenten konden leveren, maar die ook onze visie over de toekomst deelden. Beide retailers moedigen hun klanten aan om bewuster en duurzamer te kopen en bieden tegelijkertijd producten van hoge kwaliteit."

Bron: Redefine Meat/@FoodClicks

De zes producten van Redefine Meat die geïntroduceerd worden bij AH online en Crisp

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht


De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

Freasy neemt plantaardige Good Chef over

Overname – Het Rotterdamse bedrijf Freasy, gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezonde kant-en-klaar-diepvriesmaaltijden neemt het merk Good Chef over. Good Chef verkoopt sinds 2020 plantaardige vriesversmaaltijden. Met twee merken in vriesversmaaltijden wil Freasy sneller groeien.

Lees berichtBP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid