Reeuwijk krijgt de dertigste Loetje locatie


Loetje in Reeuwijk opent in de zomer van 2022 aan het water

Formulenieuws - Er is de afgelopen jaren al veel over gezegd en geschreven, maar nu zijn de plannen definitief; in de zomer van 2022 opent de restaurantketen een nieuwe locatie aan Elfhoeven. Het wordt de dertigste vestiging voor het biefstukrestaurant.

2022 wordt ook een jubileumjaar voor Loetje, het restaurantbedrijf bestaat dan namelijk  45 jaar bestaat. CEO Sandra van Halderen van Loetje is blij met de locatie aan één van de Reeuwijkse plassen “We zijn heel blij dat wij alsnog vandaag onze handtekening hebben mogen zetten. Het is écht een prachtige locatie voor Loetje, waar onze gasten straks naast onze gerechten, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water’.

De bouw van de locatie is in volle gang en gaat in de zomer van 2022 open. Ondanks de voortdurende coronabeperkingen, is Reeuwijk niet de enige locatie die Loetje in 2022 zal gaan openen. In januari jaar opent Loetje Houten en ook in Den Haag (Binckhorst) en Zwolle worden komend voorjaar nieuwe restaurants geopend.

Loetje 45 jaar

Zeg je Loetje, dan zeg je biefstuk, geserveerd in jus, met frites en wit brood, op een no-nonsense wijze. Maar tegenwoordig staan er ook vega burgers of pokébowls op het menu. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en een biljartcafé in Amsterdam Zuid is in 45 jaar uitgegroeid tot een keten met 27 restaurants verspreid over heel Nederland.

Sinds juli 2020 is Loetje onderdeel van het Restaurant Company Europe (RCE). Met meer dan 75 restaurant- en cafélocaties is RCE de grootste horecagroep van Nederland. Naast Loetje maken horecaconcepten als Happy Italy, Beers & Barrels en Stan, aangevuld met stand-alone locaties als Waag in Leiden en De Vooruitgang in Eindhoven onderdeel uit van de groep.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFSIN: ‘Horeca moet biologische producten meer omarmen’

Onderzoek - Om het gebruik van biologische producten in de horeca te vergroten is faciliterende wetgeving vanuit de overheid nodig, in combinatie met een sterk aanmoedigingsbeleid door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Daarnaast zal de horeca zelf biologische producten collectief moeten gaan omarmen. Verbinding maken is de sleutel voor succes.

Lees bericht

Wijnbar Hemel & Aarde geopend in Utrecht

Horeca - De liefde voor wijnen is bij Restaurant Hemel & Aarde al jaren in ieder glas te proeven. Dar is nu een tweede plek bijgekomen. Het team achter het Utrechtse restaurant opende deze week de wijnbar, een plek om wijnen te proberen en te ontdekken.

Lees bericht

Albert Heijn introduceert AH Voordeelshop.nl

Webshop - Albert Heijn lanceert de AH Voordeelshop.nl, een online webshop waar klanten het hele jaar door deals kunnen vinden. Klanten konden altijd al terecht bij Albert Heijn voor leuke uitjes en non-food assortiment met flinke kortingen. Met de lancering van de AH Voordeelshop.nl is dit aanbod nu flink uitgebreid en overzichtelijk samengebracht.

Lees bericht


Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid