Restaurant De Machinist wint hamburgerbattle Driessen Food
Wedstrijd - Kelvin Veldhoen, chef de parti van restaurant De Machinist in Rotterdam is winnaar van de hamburgerbattle die onderdeel was van het Driessen Food festival. 12 chefs uit heel Nederland streden tegen elkaar ter ere van de introductie van een nieuwe hamburger door Driessen Food. De jury, bestaande uit topchef IJsbrant Wilbrenninck, Gijsbregt Brouwer van De Buik van Rotterdam, vleesexpert Job Goedegebuur en Dana Driessen, had de taak de burgers te proeven en te beoordelen op onder andere smaak, creativiteit en presentatie. Kelvin Veldhoen werd uiteindelijk winnaar met een Aziatische burger op een zwart broodje met onder andere gemarineerde okra’s en pittige tomatenchutney. Christiaan Driessen, directeur Driessen Food: “Met onze events laten we het liefst chefs, onze afnemers, elkaar inspireren met onze producten.” Het event werd bezocht door 70 chefs en horecaondernemers. Bron: Driessen Food Wedstrijd - Kelvin Veldhoen, chef de parti van restaurant De Machinist in Rotterdam is winnaar van de hamburgerbattle die onderdeel was van het Driessen Food festival. 12 chefs uit heel Nederland streden tegen elkaar ter ere van de introductie van een nieuwe hamburger door Driessen Food. De jury, bestaande uit topchef IJsbrant Wilbrenninck, Gijsbregt Brouwer van De Buik van Rotterdam, vleesexpert Job Goedegebuur en Dana Driessen, had de taak de burgers te proeven en te beoordelen op onder andere smaak, creativiteit en presentatie. Kelvin Veldhoen werd uiteindelijk winnaar met een Aziatische burger op een zwart broodje met onder andere gemarineerde okra’s en pittige tomatenchutney. Christiaan Driessen, directeur Driessen Food: “Met onze events laten we het liefst chefs, onze afnemers, elkaar inspireren met onze producten.” Het event werd bezocht door 70 chefs en horecaondernemers. Bron: Driessen Food
Auteur: Steffen van Beek