Restaurantketen De Beren neemt de 22 bezorgrestaurants over
Formulenieuws – Restaurantketen De Beren neemt de 22 restaurants over van de gelijknamige bezorgtak. Het bedrijf hoopt door de fusie sneller te kunnen groeien. Dat laat eigenaar Ad Schaap weten op zijn linkedin.
De restaurants zijn per 1 juni overgenomen van zijn zakenpartner Martijn Jansen, aan wie hij de bezorgtak vijftien jaar geleden verkocht. Door de terugkoop ontstaat er nieuw compleet bedrijf, dat als ‘één van de weinige complete horecaformules van Nederland consumenten in álle behoeftes kan voorzien’, zo laat Schaap weten.
De Beren telt na de fusie 44 restaurants in Nederland. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de twee bedrijven te stroomlijnen. Bedoeling is er één strek merk van te maken waarbij de twee formules volledig worden geïntegreerd.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Beren populairste restaurantketen Nederland
Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).
Lees berichtGemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72
Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.
Lees bericht’t Zusje start nieuw concept voor overdag: ’t Zusje Overdag
Formulenieuws – Restaurantketen ‘t Zusje is gestart met een nieuw concept. Voortaan kunnen gasten ook overdag te terecht in alle locaties voor een lunch, een relaxmomentje met een kopje koffie of een borrel.
Lees berichtMarjolein Mens wordt nieuwe CCO De Beren
Benoeming – Marjolein Mens (31) is onlangs benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van franchiseformule De Beren. Mens startte in 2014 bij de restaurantketen, na haar studie Communicatie Media en Informatietechnologie, en wordt nu lid van de directie. Zij wil gaan testen met prijsdifferentiatie en verder verduurzamen
Lees berichtDe Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan
Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.
Lees berichtOprichter Ad Schaap van De Beren ontvangt eigen biografie
Biografie – Het bewogen leven van Ad Schaap, oprichter van restaurantketen De Beren is door schrijver Ronald Giphart vastgelegd in het boek ‘Beer’. De biografie is tijdens de presentatie van de nieuwe huisstijl aan Schaap overhandigd.
Lees bericht