Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring


Het beeldmerk van het nieuwe horecaconcept van Diego Buik waar alles draait om de hamburger

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de financiering rond te krijgen. Daarom is een crowdfunding opgezet. Om Rotterdammers te overtuigen van de kwaliteit en de smaak van de smash burgers is in samenwerking met Diego's een pop-up in het restaurant opgezet. De pop-up is vanaf 13 december open en beperkt tot 8 gasten per avond.

Uitgangspunt bij SMASH is het serveren van een hamburger zoals die bedoeld is: een verse bun van dasbrot, vers gedraaid vlees van de jong & vader, en smaakvolle sauzen en toppings. De hamburger moet een genot zijn voor alle zintuigen en een traktatie zijn voor zowel de burgerbeginner als de ware burgerholic; burgers om te delen en te ervaren. Diego Buik richt zich met het concept SMASH op eat-in, take-out, delivery en foodfestivals.

Bron: Diego Buik/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Volledige geautomatiseerde burgershop opent in California

Buitenland – In Zuid-California is de eerste volledig geautomatiseerde en AI-aangedreven burgerrestaurant geopend. Bij de ‘CaliExpress by Flippy’ is het nu mogelijk om premium Wagyu Blend Burgers aan te bieden tegen traditionele burgerprijzen, zo laten de initiatiefnemers weten.

Lees berichtSuccesvolle pop-up Ben & Jerry’s Chunky Experience

Pop-up – De twee weekenden dat de Ben & Jerry’s Chunky Experience was geopend, hebben het gewenste resultaat gegeven: menig ijsliefhebber wist de weg te vinden naar de tijdelijke locatie in de Hofbogen in Rotterdam om de wereld van chunks en swirls te proberen. Het tweede weekend zelfs 1200 mensen.

Lees bericht

Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid