SAB verzorgt catering op twee locaties Evides Waterbedrijf


Catering - SAB Catering verzorgt per 1 april de cateringfaciliteiten op de locaties Berenplaat en Oud-Beijerland van Evides Waterbedrijf, het waterbedrijf dat zorgt voor drinkwater in Zuidwest-Nederland en industriewaterdiensten in binnen- en buitenland. Vanaf eind mei van dit jaar start SAB ook op een derde locatie van Evides in Kralingen. “Evides heeft voor SAB gekozen vanwege de duurzame maatwerk concepten per locatie. Men was op zoek naar een innovatieve, flexibele partner die snel kan schakelen en meebewegen met de organisatie van Evides. Dit hebben zij gevonden in SAB”, aldus Bianca Wester, manager Commerciële Zaken SAB. Het contract is gericht op een duurzame samenwerking van minimaal vier jaar. Duurzaam In Berenplaat en Oud-Beijerland start SAB met  het concept Echt op twee wisselende dagen in de week met daarbij een ruim assortiment duurzame producten. Hieronder valt ook de eerlijke broodlijn van productformule Vol Smaak. In het vernieuwde bedrijfsrestaurant in Kralingen is gekozen voor het concept Di Vers, waarbij iedere week een regionaal bijzonder en gezond product de basis vormt van dagspecialiteiten.  Catering - SAB Catering verzorgt per 1 april de cateringfaciliteiten op de locaties Berenplaat en Oud-Beijerland van Evides Waterbedrijf, het waterbedrijf dat zorgt voor drinkwater in Zuidwest-Nederland en industriewaterdiensten in binnen- en buitenland. Vanaf eind mei van dit jaar start SAB ook op een derde locatie van Evides in Kralingen. “Evides heeft voor SAB gekozen vanwege de duurzame maatwerk concepten per locatie. Men was op zoek naar een innovatieve, flexibele partner die snel kan schakelen en meebewegen met de organisatie van Evides. Dit hebben zij gevonden in SAB”, aldus Bianca Wester, manager Commerciële Zaken SAB. Het contract is gericht op een duurzame samenwerking van minimaal vier jaar. Duurzaam In Berenplaat en Oud-Beijerland start SAB met  het concept Echt op twee wisselende dagen in de week met daarbij een ruim assortiment duurzame producten. Hieronder valt ook de eerlijke broodlijn van productformule Vol Smaak. In het vernieuwde bedrijfsrestaurant in Kralingen is gekozen voor het concept Di Vers, waarbij iedere week een regionaal bijzonder en gezond product de basis vormt van dagspecialiteiten. 

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid