Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group


V.l.n.r.: Jan-Willem de Bruijn (CEO D&B The Facility Group), Roberto Payer en Filip Cwiklinski (General Manager D&B Hospitality)

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Jan-Willem de Bruijn, CEO D&B The Facility Group: ”Ons bedrijf wordt gedragen door hospitality. Het moment dat ‘hospitality icoon’ Roberto Payer beschikbaar kwam, zagen wij als een gouden kans. Wij zijn altijd op zoek naar talent uit de hotelleriebranche. Dit zijn vaak de mensen die ownership pakken en het initiatief nemen. Alles doen om het vandaag beter te doen dan gisteren. Dit zijn precies de eigenschappen die Payer door de jaren heen op inspirerende wijze aanmoedigde bij zijn medewerkers.”

Excellente service

Roberto Payer is enthousiast over de samenwerking: “Ik ga mij met plezier inzetten om de kwaliteit van de dienstverlening verder te ontwikkelen en te versterken”. Op 1 januari 2022 legde Roberto Payer zijn rol neer als General Manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria. Daarna heeft hij zich gevestigd als zelfstandig consultant. In zijn 52-jarige staat van dienst bij de Hilton organisatie heeft Payer een duidelijke en uitgesproken stempel gedrukt op de gastbeleving. Hierin staat oog voor detail, de menselijke maat en ‘dicht bij jezelf blijven’ steeds centraal.

D&B The Facility Group is een multi service facilitaire dienstverlener. Het levert alle facilitaire diensten, van bedrijfscatering tot schoonmaak en van beveiliging tot ontvangst.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gerrit de Kiewit-trofee voor restaurant Bridges van The Grand

Onderscheiding – Chaîne des Rôtisseurs heeft deze week de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan het management van het restaurant waar de winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs-kookwedstrijd werkzaam is, als dank voor de tijd en kennis.

Lees bericht


Nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality

Catering  - Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een cao voor de catering en de inflight-medewerkers met ruimte voor hospitality voor de komende twee jaar. De nieuwe cao heeft de ingangsdatum van 1 april 2022.

Lees bericht

Roberto Payer vindt stijl belangrijker dan service

Interview - Met woorden als kwaliteit en service heeft hij niet zo veel. Die zijn te algemeen en nietszeggend. Het gaat meer om stijl, kennis en attitude. Attitude is het enthousiasme dat je dagelijks laat zien in je werk. Dat je de beste wilt zijn, ook op de momenten dat je je even wat minder voelt. Aan kennis moet je...

Lees bericht
INTERNORGA komt maart 2022 terug

Beurzen – De foodservice en hospitalitybeurs INTERNORGA in Hamburg komt na twee jaar van afwezigheid door de coronamaatregelen terug. Van 18 t/m 22 maart 2022 opent de vakbeurs de deuren met een totaal nieuwe halindeling.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid