Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group
Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.
Jan-Willem de Bruijn, CEO D&B The Facility Group: ”Ons bedrijf wordt gedragen door hospitality. Het moment dat ‘hospitality icoon’ Roberto Payer beschikbaar kwam, zagen wij als een gouden kans. Wij zijn altijd op zoek naar talent uit de hotelleriebranche. Dit zijn vaak de mensen die ownership pakken en het initiatief nemen. Alles doen om het vandaag beter te doen dan gisteren. Dit zijn precies de eigenschappen die Payer door de jaren heen op inspirerende wijze aanmoedigde bij zijn medewerkers.”
Excellente service
Roberto Payer is enthousiast over de samenwerking: “Ik ga mij met plezier inzetten om de kwaliteit van de dienstverlening verder te ontwikkelen en te versterken”. Op 1 januari 2022 legde Roberto Payer zijn rol neer als General Manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria. Daarna heeft hij zich gevestigd als zelfstandig consultant. In zijn 52-jarige staat van dienst bij de Hilton organisatie heeft Payer een duidelijke en uitgesproken stempel gedrukt op de gastbeleving. Hierin staat oog voor detail, de menselijke maat en ‘dicht bij jezelf blijven’ steeds centraal.
D&B The Facility Group is een multi service facilitaire dienstverlener. Het levert alle facilitaire diensten, van bedrijfscatering tot schoonmaak en van beveiliging tot ontvangst.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
The Diamond brengt Heineken Hoek als Grand café terug
Hotel - In augustus opent het boetiekhotel The Diamond zijn deuren aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit hotel, ontworpen door architect Roberto Meijer, brengt tevens de Heineken Hoek als Grand café terug. The Diamond zal gefaseerd openen, waarbij na augustus meer nieuwe concepten in het hotel worden geïntroduceerd.
Lees berichtRestaurant ’t Slaakhuys opent in ‘Vrije Volk’-pand in Rotterdam
Horeca - Op een plek waar voorheen de geschiedenis letterlijk geschreven werd - de locatie deed dienst als redactie van dagblad Het Vrije Volk - opent het nieuwe restaurant ’t Slaakhuys. Het historische pand aan de Slaak heeft een flinke transformatie ondergaan.
Lees bericht‘Hasta La Vista, Baby!’ lanceert Movie Nights
Horecaconcept - Hasta La Vista, Baby!, het Spaanse restaurant op de 19e verdieping van het INNSiDE By Melia Hotel op de Amsterdamse Zuidas, introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier film kijken met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtCOFFEELAB in Breda sluit de deuren
Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.
Lees berichtOrbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered
Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.
Lees bericht