Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group


V.l.n.r.: Jan-Willem de Bruijn (CEO D&B The Facility Group), Roberto Payer en Filip Cwiklinski (General Manager D&B Hospitality)

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Jan-Willem de Bruijn, CEO D&B The Facility Group: ”Ons bedrijf wordt gedragen door hospitality. Het moment dat ‘hospitality icoon’ Roberto Payer beschikbaar kwam, zagen wij als een gouden kans. Wij zijn altijd op zoek naar talent uit de hotelleriebranche. Dit zijn vaak de mensen die ownership pakken en het initiatief nemen. Alles doen om het vandaag beter te doen dan gisteren. Dit zijn precies de eigenschappen die Payer door de jaren heen op inspirerende wijze aanmoedigde bij zijn medewerkers.”

Excellente service

Roberto Payer is enthousiast over de samenwerking: “Ik ga mij met plezier inzetten om de kwaliteit van de dienstverlening verder te ontwikkelen en te versterken”. Op 1 januari 2022 legde Roberto Payer zijn rol neer als General Manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria. Daarna heeft hij zich gevestigd als zelfstandig consultant. In zijn 52-jarige staat van dienst bij de Hilton organisatie heeft Payer een duidelijke en uitgesproken stempel gedrukt op de gastbeleving. Hierin staat oog voor detail, de menselijke maat en ‘dicht bij jezelf blijven’ steeds centraal.

D&B The Facility Group is een multi service facilitaire dienstverlener. Het levert alle facilitaire diensten, van bedrijfscatering tot schoonmaak en van beveiliging tot ontvangst.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht
Restaurant Roberto’s viert 30ste verjaardag

Jubileum - Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat 30 jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de Pura Cucina Italiana, geïnspireerd op de legendarische Italiaanse spaghetti Western 'The Good, the Bad and the Ugly' - 'Il buono, il brutto, il cattivo' - van Sergio Leone.

Lees bericht


‘AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen’

Bijeenkomst – Donderdag vond de bijeenkomst ‘Phygital’ van Trema Foodnetwerk. Het thema behandelde de vraagstukken van de steeds verdere (noodzakelijke) integratie van digitalisering en robotisering in de foodservicebranche. Efficiency en gebrek aan personeel zijn belangrijk uitgangspunten bij de invulling. Conclusie van de dag: AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen, maar kunnen de menselijke waarde van gastvrijheid nooit vervangen.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid