Samenwerking Shell Diemen en Tasty Donuts


Petrol – Het Duitse Tasty Donuts en Shell Diemen gaan op 2 september een selfservice-pilot starten in de tankstationlocatie langs de A10. Het is voor het eerst dat Tasty Donuts zich in Europa heeft verbonden aan een tankstation. Eerder dit jaar startte het bedrijf ook een samenwerking met Yogen Früz aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam. De samenwerking tussen Shell Tankstation Diemen Diemen (onderdeel van Ri-Jo Tankstations BV) en franchise-concern Tasty Donuts geldt als test. Beide ondernemers werken de samenwerking de komende tijd uit om te kijken in hoeverre de bedrijven over en weer elkaars klantengroep kunnen aanspreken.  Over enkele maanden worden de resultaten van de samenwerking op een rijtje gezet, zegt een woordvoerder van de Donutsketen. De productie van de Tasty Donuts wordt uitgevoerd met natuurlijke en lokale ingrediënten. Het productportfolio van Tasty Donuts kent meer dan 30 ongevuld en gevulde donut creaties. Daarnaast heeft het bedrijf in Nederland sinds kort ook vier veganistische donuts in het assortiment opgenomen. Het hoofdkantoor van Tasty Donuts is gevestigd in Hessen Frankfurt am Main bestaat sinds april 2012 en vindt zijn oorsprong vanuit het Frankfurt City Center. In april 2014 is het bedrijf in handen van de Zwitserse Urs Schaub (ex-Senior directeur McDonald's, Starbucks en Koninklijke Nederlandse Shell). Sinds het aantreden van Urs kent de formule 31 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en nu in Nederland. Bron: @FoodClicks Petrol – Het Duitse Tasty Donuts en Shell Diemen gaan op 2 september een selfservice-pilot starten in de tankstationlocatie langs de A10. Het is voor het eerst dat Tasty Donuts zich in Europa heeft verbonden aan een tankstation. Eerder dit jaar startte het bedrijf ook een samenwerking met Yogen Früz aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam. De samenwerking tussen Shell Tankstation Diemen Diemen (onderdeel van Ri-Jo Tankstations BV) en franchise-concern Tasty Donuts geldt als test. Beide ondernemers werken de samenwerking de komende tijd uit om te kijken in hoeverre de bedrijven over en weer elkaars klantengroep kunnen aanspreken.  Over enkele maanden worden de resultaten van de samenwerking op een rijtje gezet, zegt een woordvoerder van de Donutsketen. De productie van de Tasty Donuts wordt uitgevoerd met natuurlijke en lokale ingrediënten. Het productportfolio van Tasty Donuts kent meer dan 30 ongevuld en gevulde donut creaties. Daarnaast heeft het bedrijf in Nederland sinds kort ook vier veganistische donuts in het assortiment opgenomen. Het hoofdkantoor van Tasty Donuts is gevestigd in Hessen Frankfurt am Main bestaat sinds april 2012 en vindt zijn oorsprong vanuit het Frankfurt City Center. In april 2014 is het bedrijf in handen van de Zwitserse Urs Schaub (ex-Senior directeur McDonald's, Starbucks en Koninklijke Nederlandse Shell). Sinds het aantreden van Urs kent de formule 31 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en nu in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid