Shopformat Tony’s voor bp Cartesiusweg en bp Harderwijk


De locatie bp Harderwijk met het Tony's Street Food shopconcept

Petrol - De Haan Tankstation heeft recent een tweetal locaties voorzien van een grondige metamorfose. Zowel de locaties bp Cartesiusweg (Utrecht) als bp Harderwijk hebben het eigen shopformat Tony’s gekregen. Het familiebedrijf De Haan ziet de uitbreiding niet alleen als grote stappen voor het bedrijf, maar ook als verdere professionalisering van het bedrijf.

Locatie bp Cartesiusweg heeft het Tony’s Coffee & More-concept gekregen. Dit is het shopformat voor de kleinere locaties, maar biedt de reizigers verse koffie van Lavazza en een assortiment hartige & zoete snacks. Op de locatie is ook een Tony’s Order Kiosk aanwezig voor gemak en snelheid. De locatie heeft ook een vernieuwde carwash.

Food Wall

Locatie bp Harderwijk heeft het Tony’s Street Food-concept gekregen. Bij dit uitgebreidere shopformat staan vers bereide specialiteiten centraal. De locatie biedt ook zitgelegenheid en kent de Food Wall. Waar voorheen de locatie bestond uit twee verschillende delen: lunchroom en shop gescheiden, heeft De Haan Tankstations beide werelden weten samengebracht.

Bron: De Haan/@FoodClicks

Exterieur van bp Harderwijk
Exterieur van bp Cartesiusweg in Utrecht
Locatie bp Cartesiusweg heeft het Tony’s Coffee & More-concept gekregen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht

Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht



Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht

COFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid