Shopformat Tony’s voor bp Cartesiusweg en bp Harderwijk


De locatie bp Harderwijk met het Tony's Street Food shopconcept

Petrol - De Haan Tankstation heeft recent een tweetal locaties voorzien van een grondige metamorfose. Zowel de locaties bp Cartesiusweg (Utrecht) als bp Harderwijk hebben het eigen shopformat Tony’s gekregen. Het familiebedrijf De Haan ziet de uitbreiding niet alleen als grote stappen voor het bedrijf, maar ook als verdere professionalisering van het bedrijf.

Locatie bp Cartesiusweg heeft het Tony’s Coffee & More-concept gekregen. Dit is het shopformat voor de kleinere locaties, maar biedt de reizigers verse koffie van Lavazza en een assortiment hartige & zoete snacks. Op de locatie is ook een Tony’s Order Kiosk aanwezig voor gemak en snelheid. De locatie heeft ook een vernieuwde carwash.

Food Wall

Locatie bp Harderwijk heeft het Tony’s Street Food-concept gekregen. Bij dit uitgebreidere shopformat staan vers bereide specialiteiten centraal. De locatie biedt ook zitgelegenheid en kent de Food Wall. Waar voorheen de locatie bestond uit twee verschillende delen: lunchroom en shop gescheiden, heeft De Haan Tankstations beide werelden weten samengebracht.

Bron: De Haan/@FoodClicks

Exterieur van bp Harderwijk
Exterieur van bp Cartesiusweg in Utrecht
Locatie bp Cartesiusweg heeft het Tony’s Coffee & More-concept gekregen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees berichtGertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees berichtTweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid