Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel


De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager)

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

De verbouwing en renovatie startte begin september en werd per afdeling uitgevoerd . Hierdoor kon de vestiging open blijven. Verduurzaming van het pand was een belangrijk onderdeel van de renovatie. Zo werd de bestaande verlichting vervangen door ledverlichting en werd de koelinstallatie vervangen door milieuvriendelijkere CO2 -koelingen.

België

Sligro-M is de groothandelsformule van Sligro Food Group in België die zich specifiek richt op de foodprofessional. De Brusselse vestiging is één van de negen voormalige Metro-groothandels die begin dit jaar werden overgenomen door Sligro Food Group. De vernieuwde vestiging in Brussel is 3.500 m2 groot en biedt een assortiment van ruim 12.500 producten. Variërend van vers tot diepvries, kwalitatieve wijnen en non food, in zowel A-merken als exclusieve Sligro-merken.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht

Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid