Sligro rondt overname met transportdeel Simon Loos af


Sligro levert samen met Simon Loos ook emissievrij in de milieuzone van Amsterdam

Overname - Sligro Food Group maakt bekend dat de transactie van de op 1 december 2023 aangekondigde overname van de verkoop van de transportactiviteiten van Simon Loos Transport naar Sligro Food Group Transport en Koninklijke Euser B.V. is afgerond.

De afronding betekent dat de transportactiviteiten ten behoeve van de Sligro Bezorgservice locaties in Amsterdam, Berkel en Rodenrijs en Drachten zijn overgegaan naar Sligro Food Group Transport, een apart en zelfstandig eigen onderdeel van Sligro Food Group.

De transportactiviteiten voor de Sligro Bezorgservice locaties in Vianen, Vlissingen en Sluis zijn aan Koninklijke Euser overgedragen.

Bron: Sligro Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGroothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht
Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht

Sligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar

Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid