Smash haalt crowdfundingdoel en gaat nu voor terras


Sfeerbeeld Smash, het nieuwe horecaconcept van Diego Buik in Rotterdam

Horecaconcept - Dankzij de steun van 127 ambassadeurs heeft hamburgerspecialist Diego Buik in Rotterdam 100% van zijn crowdfundingdoel voor zijn nieuwe horecaconcept Smash binnengehaald. Dit betekent dat de locatie binnenkort de deuren zal openen.

Buik is dankbaar voor alle donaties en ziet het als vertrouwen in zijn nieuwe horecaconcept. “Dankzij de ambassadeurs kunnen we nu onze droom werkelijkheid maken en een plek creëren waar iedereen kan genieten van smash burgers, ijskoude drankjes en een geweldige sfeer,” aldus Buik. Met de opgehaalde financiering opent Smash binnenkort haar eerste hamburger-ervaring in het pand van Pathé aan het Schouburgplein. Het geld wordt gebruikt voor de opening, de aanschaf van essentiele apparatuur, de inrichting, het interieur en de voorraad..

Gezien het succes wil Buik nu een stapje verder gaan, want hij wil er ook een terras bijbouwen. En om die droom te realiseren, lanceert hij de actie: ‘Sponsor een stoel in de zon’. Gasten krijgen niet echt een stoel, maar wel een speciale vermelding en een uitnodiging voor de exclusieve openingsborrel van het terras.

Bron: Smash/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht


Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


Resengo lanceert ResQueue om wachtrij terras te managen

Horeca – Resengo heeft software ontwikkeld voor horecabedrijven dat zicht geeft op de wachtrij voor het terras of restaurant. Bedrijven kunnen met het systeem ResQueue de drukte op het terras en aan tafel managen door de wachtende gasten te laten weten wanneer er een tafel vrij komt. De eerste bedrijven werken inmiddels met de software.

Lees berichtKwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

Overname - Per 1 januari 2023 is Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers. De formule telt vier vestigingen, in Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Januari 2023 wordt de eerste pilot gestart in Tilburg waar het beste van...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid