Smith & Sinclair lanceert cocktail gummies van Tess & Timo


Giftbox van Smith & Sinclair met daarin 10 cocktail gummies / Foto bij: Peggy Hoe

Introductie - Smith & Sinclair, ook wel bekend als “The boozy candy company” is een samenwerking aangegaan met het coctailduo Tess Posthumus en Timo Janse. De samenwerking heeft geleid tot een giftbox met daarin een aantal cocktail gummies.

Tess en Timo zijn een begrip in de wereld cocktails. Beiden hebben verschillende prijzen gewonnen en diverse cocktail evenementen georganiseerd. Samen runnen ze ook de Flying Dutchmen Cocktails en Dutch Courage, twee cocktailbars in het centrum van Amsterdam. Middels de samenwerking met Smith & Sinclair is nu een aantal signature cocktails van Flying Dutchmen en Dutch Courage Cocktails vertaald naar vegan alcoholische cocktail gummies, onder de noemer ‘Eat your drink’. De cocktail gummies bevatten dezelfde kwalitatieve dranken en huisgemaakte ingrediënten als de liquide variant. In de giftbox van de Flying Dutchmen Cocktails gaat het om de Passionfruit Fix en de Flying Dutchmen Cocktail. De Dutch Courage giftbox bevat het Bakkie Troost en de Dutch Courage Cocktail.

5% alcohol

De giftboxen zijn vanaf maandag online verkrijgbaar in een box van 10 stuks. De cocktail gummies zijn gemixt zoals een échte cocktail en op smaak gebracht met de beste sterke drank, bitters, gedroogd fruit en spicy kruiden. Een cocktail gummie bevat 5% alcohol.

Bron: Smith & Sinclair/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht


Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht




Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid