Sodexo en Uber Eats sluiten deal maaltijdbezorging thuiswerkenden


Dit nieuwe partnership geldt voor alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten

Overeenkomst - Sodexo en Uber Eats hebben een wereldwijde overeenkomst gesloten dat de bezorgdienst zeven dagen per week maaltijden gaat bezorgen aan houders van een Sodexo-restaurantpas.  De nieuwe dienst is volgens Sodexo een logisch gevolg van het werken op afstand en vormt een aanvulling op het huidige online bestel- en betalingsaanbod met de Pass Restaurant-kaart.

Onderdeel van de overeenkomst is dat er geen minimum voor de bestellingen geldt om het gratis bezorgd te krijgen. Het maximumbedrag wordt per land vastgesteld.

In eerste instantie wordt met de thuisbezorging gestart in Frankrijk, waar Uber Eats in zo’n 240 steden bezorgt. De fransen hebben de keuze uit bestellingen bij 22.000 restaurants waarmee Uber Eats en Sodexo samenwerken. Na Frankrijk volgen de andere Europese landen en Latijns Amerika. Wanneer de service in Nederland beschikbaar komt, is nog niet bekend.

De nieuwe service wordt volledig geïntegreerd met het Uber Eats-technologieplatform en garandeert gebruikers een eenvoudige, snelle en veilige betalingservaring. Aurélien Sonet, Global CEO van Sodexo Benefits and Rewards Services: “Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts voor Sodexo en Uber Eats. Als wereldleider op het gebied van Quality of Life-diensten blijven we innoveren om de levenskwaliteit van werknemers op het werk te verbeteren”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht




Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid