SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking


SPAR Express bij een tankstation van de EG Group

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR Express winkels, zo laten beide partijen weten.

De meerjarige verlenging van de samenwerking markeert een nieuwe fase waarin beide organisaties zich weer aan elkaar verbinden om hun partnership verder uit te bouwen. John van der Ent, CEO van SPAR: "We zijn blij dat we de samenwerking hebben verlengd en ons partnership uitbouwen. Samen streven we ernaar om onze klanten de beste shopervaring te bieden en onze positie als king of convenience in de markt te versterken." En Zuber Issa, co-CEO EG Group zegt over de verlenging: "Deze verlenging van onze samenwerking is een belangrijke stap in onze strategische groei. We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn."

The Tosti Club

Het partnership zal worden uitgebreid met verschillende initiatieven. Zo wordt ’een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar op alle Go Fresh Bakery locaties van EG Group in Nederland waarmee het totaal aantal verkooppunten gaat groeien tot boven de 150. En zal de implementatie van SPAR Media digitale schermen de klantenervaring verbeteren door middel van klantgerichte content op de schermen in de shop.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid