‘Spare Rib Express boekt forse groei bij tevreden klant’


Formulenieuws – Fastserviceketen Spare Rib Express boekt vanwege het feit dat veel mensen thuiszitten als gevolg van de coronapandemie fors meer omzet door meer thuisbezorging. Ondanks die toename blijft de klant ook tevreden.

Als gevolg van de coronamaatregelen groeit de totale markt van bezorging. Die van Spare Rib Express is volgens eigen opgave met 49% toegenomen, gemeten vanaf het moment dat de eet- en drinkgelegenheden dicht moesten. Toch zorgt de toename in bestellingen niet voor negatieve reviews, volgens het bedrijf. Sterker nog: de klant blijft tevreden.

Sinds eind 2019 maakt Spare Rib Express gebruik van de feedback-oplossing van Insocial. Op basis van NPS scores wordt de consument gevraagd de bezorgervaring te delen. “Het is opvallend hoe hoog de scores zijn de afgelopen weken, en dat terwijl het aantal ontvangen reviews is verdubbeld. Afgelopen week is het aantal zelfs verdrievoudigd”, aldus woordvoerder van Spare Rib Express.

Waardering

Volgens Spare Rb Express kan de positieve klantbeoordeling verschillende oorzaken hebben. De klant kan water bij de wijn doen, omdat er in deze tijden meer waardering is voor de dingen die er nog wel zijn, of de bezorging verloopt sneller, omdat er minder verkeer is. De woordvoerder: “Wij vragen onze consumenten om hun mening over de kwaliteit van de bezorging en die van de maaltijden zelf. Afgelopen weken scoorden we een 9.1 uit 3.458 reviews op bezorging en een 9.0 op de kwaliteit van het gerecht.” Sinds de start van de meting staat de landelijke overall score met Insocial op een 8.2.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht


Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid