Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium


Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

De foodserviceformule heeft de vegetarische burgers sinds januari van dit jaar in het assortiment zitten. De producten spreken vooral flexitariërs aan. Een groep die landelijk ook toeneemt en sinds 2016 met zo’n 7% is gegroeid naar circa 5 miljoen Nederlanders.

Volgens het Smart Food Monitor, een onderzoek van Multiscope (bron: Multiscope) is een kwart van de Nederlanders de afgelopen jaren bewuster gaan eten. Vegetarisch of vleesloos past bij die trend. Dus ook de burgers bij Spare Rib Express. Gezondheid (75%) en kwaliteit (75%) zijn de belangrijkste criteria bij het kiezen van eten.

Burger met extra’s

Klanten van Spare Rib Express zijn ook tevreden over de kwaliteit, blijkt uit de reviews. In de toekomst wordt er nog meer ingezet op het verbeteren van de kwaliteit en het uitbrengen van speciale burgers. Zo is de formule bezig met het ontwikkelen van een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium. Deze zal aan het einde van het jaar worden geïntroduceerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSpare Rib Express Nijverdal opent succesvol in crisistijd

Formulenieuws – Spare Rib Express in Nijverdal opende op een raar moment; twee weken nadat de locatie openging, moesten de collega-horecabedrijven juist de deuren luiten. Voor ondernemer Bastiaan Brinkman niet direct aanleiding om zijn eigen zaak feestelijk te openen. Nu gaat hij dat alsnog doen, met een feestweek samen met zijn klanten, ook om de uitbreiding van zijn bezorggebied naar Raalte...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid