Stach lanceert eigen bezorg-app als pilot


Stach Schaberg met de roze bezorgscooter

Formulenieuws – Stach Food is onlangs gestart met een eigen bezorg-app. Vanaf twee locaties kunnen mensen binnen tien minuten een warme baristakoffie bestellen of iets anders. Het gaat om de locaties op de Overtoom en het WTC in Amsterdam, zo meldt de winkelformule.

Stach ziet in Shanghai, New York en Londen dat coffee delivery een onderdeel is geworden van het dagelijks leven en vraagt zich af of dat in Nederland ook het geval is. Daarom wil de formule die service ook hier gaan aanbieden als proef.

Stach gaat de bezorging verzorgen met herkenbare roze scooters, zodat iedereen ziet dat het bedrijf gestart is met bezorgen, zo laat het bedrijf weten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht


Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid