STACH opent twee locaties op Schiphol
Formulenieuws - STACH heeft twee nieuwe winkels op Schiphol geopend. De locaties zijn gevestigd op Schiphol Plaza en in Lounge 4.
Het was een lang gekoesterde wens van STACH-oprichter Stach Schaberg en Vermaat om een locatie te openen op Schiphol. ’We reizen de hele wereld rond voor food inspiratie, maar we landen altijd weer op Schiphol,’ aldus Schaberg. Bovendien ziet hij de Amsterdamse winkels als een landingsplaats voor toeristen. ‘STACH wordt een internationaal brand, nu we de wereld en zijn toerist samenbrengen op Schiphol.’
Meer vegan
Bij nieuwe locaties kijkt STACH altijd wat het beste past als assortiment voor de doelgroep die het wil bedienen. STACH heeft geen standaardassortiment. Op de Schiphol-locaties worden nu meer vegan opties toegevoegd. Schaberg: “Onze breakfast bagels en verse cold pressed juices hebben we bedacht omdat we dat nu zelf graag zouden willen halen als ontbijtje op Schiphol. En natuurlijk hebben we super goeie koffie, want dat is in elke winkel een must”.
Innovatief
Schiphol is blij met de komst van STACH. Mike Boks, Business Manager Food and Beverage bij Amsterdam Airport Schiphol: ‘STACH is één van de innovatiefste horecaconcepten van Nederland. Naast een onderscheidend aanbod in eten en drinken, biedt de formule onze reizigers ook een vernieuwend aanbod; van een mooie koffiekaart in samenwerking met Bocca in Lounge 4 tot een lokale burger van de Lindenhoff op Plaza”.
Vermaat
STACH maakt onderdeel uit van Vermaat. Het foodservicebedrijf heeft horeca- en cateringlocaties in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo heeft Vermaat in Frankrijk (Serenest), in Duitsland (TMC) en is het in Nederland actief met onder andere 44 La Place restaurants, 27 STACH-winkels en recentelijk disruptief B2B-platform Join Program.
Bron: Vermaat/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Royal Swinkels introduceert biologisch gebrouwen FreeBrew
Introductie - Royal Swinkels introduceert een caloriearme craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De alcoholvrije dorstlesser doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos.
Lees berichtSchiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten
Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden.
Lees berichtCoöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment
Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.
Lees berichtCafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien
Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.
Lees berichtNieuw bij Captain Food de plantaardige gehaktbal
Introductie – De plantaardige gehaktbal is te gebruiken voor het bekende broodjes bal, als onderdeel van een maaltijd, direct eetbaar vanuit de jus of als een berehap met pindasaus. De nieuwe vleesloze bal van Captain Food smaakt als half-om-half gehakt en is vrijwel overal voor inzetbaar.
Lees berichtHela komt met ready-to-serve Maaltijdsauzen
Introductie – Hela brengt vanaf april dit jaar zeven nieuwe maaltijdsauzen op de markt die de foodprofessional in de keuken kunnen helpen op het gebied van gemak, smaak en gezondheid.
Lees bericht