Stan&Co Amsterdam serveert gerechten hele dag door


Horeca – Wie trek heeft in een steak als ontbijt, of een brioche egg benedict als diner kan terecht bij Stan&Co in Amsterdam. In Capital C, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs, wil het succesvolle horecaconcept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, op elk moment van de dag alle gerechten serveren. Bij Stan&Co Amsterdam draait het allemaal om food, drinks & friends. Zo kan de gast kiezen uit drie verschillende steaks met Josper grilled veggies. Maar ook liefhebbers van de Aziatische keuken komen aan hun trekken met onder meer de ramen noodle bowl, de bao bun shiitake en de Asian salad. Ook staan er veel vegetarische gerechten op de menukaart, waarvan sommige veganistisch. In Utrecht, Arnhem en Zeist is het horecaconcept Stan&Co al succesvol neergestreken. De vestiging in Amsterdam is nieuw en recent geopend. Aan een locatie in Den Haag wordt gewerkt. Bron: @FoodClicks Horeca – Wie trek heeft in een steak als ontbijt, of een brioche egg benedict als diner kan terecht bij Stan&Co in Amsterdam. In Capital C, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs, wil het succesvolle horecaconcept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, op elk moment van de dag alle gerechten serveren. Bij Stan&Co Amsterdam draait het allemaal om food, drinks & friends. Zo kan de gast kiezen uit drie verschillende steaks met Josper grilled veggies. Maar ook liefhebbers van de Aziatische keuken komen aan hun trekken met onder meer de ramen noodle bowl, de bao bun shiitake en de Asian salad. Ook staan er veel vegetarische gerechten op de menukaart, waarvan sommige veganistisch. In Utrecht, Arnhem en Zeist is het horecaconcept Stan&Co al succesvol neergestreken. De vestiging in Amsterdam is nieuw en recent geopend. Aan een locatie in Den Haag wordt gewerkt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid