Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw
![](/images/made/uploads/PP_truck_Scheveningen_(Medium)_432_768_90.jpg)
Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.
Voordat het strandseizoen van start gaat in april moet er heel wat werk worden verzet. Het begint met de grondverzetbedrijven die het strand weer moeten aanvullen en egaliseren wat tijdens de winterse stormen aan zand is weggeslagen. Ook de funderingsplaten moeten worden neergelegd voordat de strandpaviljoens kunnen worden opgebouwd. Dr. Oetker Professional heeft voor de strandpaviljoens het merk Pizza Perfettissima en rijdt in de maanden februari en maart met een foodtruck rond om het merk en de producten op verschillende plaatsen langs de kust onder de aandacht te brengen.
4 minuten
Het pizzamerk is exclusief voor de professionele horecamarkt en biedt een compleet concept waarmee horecabedrijven eenvoudig pizza’s kunnen toevoegen aan de menukaart, van vegan en vegetarische basis, tot volledig getopte clean label pizza’s, van oven tot service; aan alles is gedacht. De pizza’s hebben een bereidingstijd van vier minuten vanuit de diepvries, afhankelijk van het soort oven. Het totaalconcept van Pizza Perfettissima is niet alleen geschikt voor strandpaviljoens, maar ook voor horecabedrijven met een kleine keuken of tankstations die op een eenvoudige manier een warm alternatief willen bieden voor hun gasten.
Bron: Dr. Oetker/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Strandpaviljoen Woest 17 Beste Paviljoen van 2024
Verkiezingen – Deze week werden in Zeeland de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen van Nederland en de Schoonste Stranden uitgereikt. Woest 17 ontving de hoofdprijs voor het Beste Paviljoen van Nederland uit handen van Saskia Geraeds van het Landelijk Bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Lees berichtburgerme lanceert nieuw virtueel merk YAY FRY-DAY
Formulenieuws - burgerme heeft de lancering aangekondigd van een virtuele merk: YAY FRY-DAY. Het virtuele merk is gericht op gefrituurde kip biedt de franchisenemers de kans twee merken vanuit één keuken de exploiteren, waardoor er een breder publiek kan worden bereikt. De komst van het nieuwe merk wordt gemeld door de Nationale Franchise Gids.
Lees berichtCrowdAboutNow groeit 50% in eerste zes maanden
Financiering - Crowdfunding platform CrowdAboutNow, dat het kleinbedrijf financiert met behulp van hun klanten en fans, heeft in het eerste halfjaar van 2024 11 miljoen gefinancierd. Dit is een record voor het platform en een groei van 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het financieringsplatform maandag in een bericht.
Lees berichtUdo Delfgou nieuwe algemeen directeur KHN
Benoeming - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat weten dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van de branchevereniging voor de horeca. Hij volgt in die functie Dirk Beljaarts op, die recent benoemd is in het huidige kabinet als minister van Economische Zaken. Delfgou heeft veel bestuurlijke ervaring.
Lees berichtDe Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen krachten
Samenwerking – Maaltijdenproducent De Eetgemak Groep en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Doel van de samenwerking is de dienstverlening naar afnemers verder verbeteren.
Lees berichtInstock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel
Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.
Lees bericht