Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw


De foodtruck van Dr. Oetker bij Scheveningen van waaruit de Pizza Perfettissima werden geserveerd aan de opbouwers van de strandpaviljoens

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Voordat het strandseizoen van start gaat in april moet er heel wat werk worden verzet. Het begint met de grondverzetbedrijven die het strand weer moeten aanvullen en egaliseren wat tijdens de winterse stormen aan zand is weggeslagen. Ook de funderingsplaten moeten worden neergelegd voordat de strandpaviljoens kunnen worden opgebouwd. Dr. Oetker Professional heeft voor de strandpaviljoens het merk Pizza Perfettissima en rijdt in de maanden februari en maart met een foodtruck rond om het merk en de producten op verschillende plaatsen langs de kust onder de aandacht te brengen.

4 minuten

Het pizzamerk is exclusief voor de professionele horecamarkt en biedt een compleet concept waarmee horecabedrijven eenvoudig pizza’s kunnen toevoegen aan de menukaart, van vegan en vegetarische basis, tot volledig getopte clean label pizza’s, van oven tot service; aan alles is gedacht. De pizza’s hebben een bereidingstijd van vier minuten vanuit de diepvries, afhankelijk van het soort oven. Het totaalconcept van Pizza Perfettissima is niet alleen geschikt voor strandpaviljoens, maar ook voor horecabedrijven met een kleine keuken of tankstations die op een eenvoudige manier een warm alternatief willen bieden voor hun gasten.

Bron: Dr. Oetker/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht
Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees berichtCOFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid