STUARK gaat samenwerken met cateringconcept PURA GO
Vending - STUARK, leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een knijpzak, gaat een samenwerking aan met het PURA GO. Door deze samenwerking komt de eiwitrijke, ambachtelijke kwark beschikbaar op de werkplekken waar het PURA GO-concept de catering verzorgt.
Door de toevoeging van STUARK aan het assortiment van PURA GO kunnen mensen op elk gewenst moment gebruik maken van een gezonde en voedzame snack. STUARK bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. De samenwerking tussen STUARK en PURA GO opent nieuwe mogelijkheden voor gezonde voeding, op kantoor, in de sportschool of onderweg.
Puur
Wat STUARK onderscheidt, is de versheid en puurheid van het product. Want vanaf het productieproces tot het afvullen in knijpzakken, gebeurt alles bij STUARK rechtstreeks bij de boer.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten
Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.
Lees berichtArla Foods gaat partnership aan met Pura Go onbemande mini-markets
Samenwerking – Starbucks Chilled coffee is vanaf oktober verkrijgbaar bij de onbemande mini-markets van PURA GO. Beide bedrijven zijn daarvoor een samenwerking aan gegaan.
Lees berichtCompass samen met Belgische Tasties in onbemande catering
Samenwerking – Het beursgenoteerde Compass Group gaat samen met het Belgische Tasties zich richten op onbemande catering. Gezamenlijk willen de bedrijven de komende drie jaar maar liefst vierhonderd slimme koelkasten op basis van RFID-technologie in de Benelux plaatsen.
Lees bericht‘Grote cateraars negeren trend onbemande mini-markets’
Catering - Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemande cateringlocaties en mini-markets. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, hopen deze cateraars dat de ontwikkeling ‘overwaait’ en alles weer teruggaat naar het oude. Deze cateraars sluiten de ogen voor een trend die niet meer te stoppen is. Door het hybride werken is de behoefte op het gebied van bedrijfscatering volledig aan...
Lees berichtMarkt voor minimarkets bij bedrijfscatering groeit fors door
Bedrijfscatering - Minimarkets als oplossing voor de nieuwe bedrijfscatering maken een exponentiele groei door. De combinatie AH/Selecta heeft nu twintig locaties omgebouwd, alleen zijn die locaties nog niet allemaal operationeel. PURA GO heeft er momenteel meer dan vijftien in bedrijf en daar komen er binnenkort een aantal bij, voor eind juni draaien er meer dan 20 PURA GO’s.
Lees bericht‘Één dag extra thuiswerken is 400 miljoen euro omzetderving’
Onderzoek – Eén dag extra in de week thuiswerken kost de cateringsector en de broodjeszaken rondom de kantoren 400 miljoen euro aan omzetderving. Dat heeft de Rabobank becijferd. PURA GO micromarkets en Selecta met AH to go zien deze ontwikkelingen als een bevestiging waarom het concept van de onbemande of bemande minimarkets bij bedrijven succesvol kan zijn.
Lees bericht