STUARK gaat samenwerken met cateringconcept PURA GO


STUARK is voortaan verkrijgbaar bij PURA GO

Vending - STUARK, leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een knijpzak, gaat een samenwerking aan met het PURA GO. Door deze samenwerking komt de eiwitrijke, ambachtelijke kwark beschikbaar op de werkplekken waar het PURA GO-concept de catering verzorgt.

Door de toevoeging van STUARK aan het assortiment van PURA GO kunnen mensen op elk gewenst moment gebruik maken van een gezonde en voedzame snack. STUARK bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. De samenwerking tussen STUARK en PURA GO opent nieuwe mogelijkheden voor gezonde voeding, op kantoor, in de sportschool of onderweg.

Puur

Wat STUARK onderscheidt, is de versheid en puurheid van het product. Want vanaf het productieproces tot het afvullen in knijpzakken, gebeurt alles bij STUARK rechtstreeks bij de boer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten

Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.

Lees bericht
‘Grote cateraars negeren trend onbemande mini-markets’

Catering - Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemande cateringlocaties en mini-markets. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, hopen deze cateraars dat de ontwikkeling ‘overwaait’ en alles weer teruggaat naar het oude. Deze cateraars sluiten de ogen voor een trend die niet meer te stoppen is. Door het hybride werken is de behoefte op het gebied van bedrijfscatering volledig aan...

Lees bericht


Markt voor minimarkets bij bedrijfscatering groeit fors door

Bedrijfscatering - Minimarkets als oplossing voor de nieuwe bedrijfscatering maken een exponentiele groei door. De combinatie AH/Selecta heeft nu twintig locaties omgebouwd, alleen zijn die locaties nog niet allemaal operationeel. PURA GO heeft er momenteel meer dan vijftien in bedrijf en daar komen er binnenkort een aantal bij, voor eind juni draaien er meer dan 20 PURA GO’s.

Lees bericht

‘Één dag extra thuiswerken is 400 miljoen euro omzetderving’

Onderzoek – Eén dag extra in de week thuiswerken kost de cateringsector en de broodjeszaken rondom de kantoren 400 miljoen euro aan omzetderving. Dat heeft de Rabobank becijferd. PURA GO micromarkets en Selecta met AH to go zien deze ontwikkelingen als een bevestiging waarom het concept van de onbemande of bemande minimarkets bij bedrijven succesvol kan zijn.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid