STUARK gaat samenwerken met cateringconcept PURA GO


STUARK is voortaan verkrijgbaar bij PURA GO

Vending - STUARK, leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een knijpzak, gaat een samenwerking aan met het PURA GO. Door deze samenwerking komt de eiwitrijke, ambachtelijke kwark beschikbaar op de werkplekken waar het PURA GO-concept de catering verzorgt.

Door de toevoeging van STUARK aan het assortiment van PURA GO kunnen mensen op elk gewenst moment gebruik maken van een gezonde en voedzame snack. STUARK bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. De samenwerking tussen STUARK en PURA GO opent nieuwe mogelijkheden voor gezonde voeding, op kantoor, in de sportschool of onderweg.

Puur

Wat STUARK onderscheidt, is de versheid en puurheid van het product. Want vanaf het productieproces tot het afvullen in knijpzakken, gebeurt alles bij STUARK rechtstreeks bij de boer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht

Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten

Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.

Lees bericht
‘Grote cateraars negeren trend onbemande mini-markets’

Catering - Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemande cateringlocaties en mini-markets. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, hopen deze cateraars dat de ontwikkeling ‘overwaait’ en alles weer teruggaat naar het oude. Deze cateraars sluiten de ogen voor een trend die niet meer te stoppen is. Door het hybride werken is de behoefte op het gebied van bedrijfscatering volledig aan...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid