SVO vakopleiding food Best verhuist naar Eindhoven


Verhuizing - SVO vakopleiding food Best gaat verhuizen. Vanaf september 2021 geeft SVO les op een nieuwe locatie in het centrum van Eindhoven. Dez stap past bij de ambitie van SVO om onderwijs te bieden op plekken waar het op foodgebied écht gebeurt. Eerder opende SVO ook al een opleidingslocatie in de Markthal in Rotterdam.

Nu kiest SVO voor een nieuwe locatie in Eindhoven, ook omdat Eindhoven zich op voedingsgebied de laatste jaren behoorlijk heeft gemanifesteerd. SVO heeft opleidingslocaties in heel Nederland. De afgelopen jaren groeide Best uit tot één van de grootste locaties van SVO. Zo’n 250 studenten volgen hier een mbo-opleiding op entreeniveau tot en met niveau 4: een BBL-opleiding in de richting slagerij of foodservice, of een voltijd mbo-opleiding. Bij SVO worden studenten opgeleid tot vakbekwame foodprofessionals, met de kennis en vaardigheden waar bedrijven om staan te springen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen de hoofdrol.

Inspirerend

Met de verhuizing naar Eindhoven biedt SVO haar studenten onderwijs op een inspirerende, makkelijk bereikbare, locatie waar hun werkpraktijk volop in beweging is. De locatie krijgt een groot leercentrum, met open keukens en professionele praktijkruimtes. Vanaf september 2021 biedt SVO in Eindhoven ook een nieuwe opleiding aan: de mbo 3-opleiding Traiteur.

Bron: SVO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees bericht


Spare Rib Express gaat MBO-opleidingen aanbieden

Opleidingen – FastserviceketenSpare Rib Express wil medewerkers behouden en door laten groeien binnen de eigen organisatie. Het bedrijf gaat daarom in samenwerking met SVO Vakopleiding Food diverse voor medewerkers opleidingstrajecten aanbieden op MBO niveau 2, 3 en 4. Het worden gekwalificeerde beroeps opleidende leerwegen voor werknemers die een toekomst zien in de foodwereld. De opleidingstracten zijn Medewerker fastserve, 1e Medewerker fastserve en Bedrijfsleider Fastserve....

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid