Tango ziet kansen voor het onbemande GO Shop By Tango


Petrol – Tango wil het onbemande GO Shop By Tango grootschalig uitrollen. De eerste vestiging van de selfservice kiosk, die 24/7 toegankelijk is en de consument een assortiment van eet- en drinkwaren biedt, is geopend in Den Haag. Deze week opent een tweede locatie in Schiedam.

De consument vindt in de onbemande shop een aanbod van zo’n 70 producten. Dit varieert van frisdranken en zuivelproducten tot sandwiches, wraps en zoetwaren. Voor koffieliefhebbers bieden twee machines een uitgebreid aanbod van diverse specialiteiten met verse koffiebonen. Dankzij de aanwezige zitbankjes kunnen bezoekers zowel binnen als buiten genieten van een hapje of drankje. Voor een veilige shopervaring is de kiosk 24/7 beveiligd met meerdere camera’s. “Het doel was om een goed concept neer te zetten met slimme koelkasten, innovatieve shopoplossingen én een ruim aanbod. Daar zijn we in geslaagd met GO Shop By Tango”, aldus  Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango. Voor consumenten is de shop vrij toegankelijk, dus zonder een betaalpas of app. Daarna spreekt volgens Tango alles voor zich; een betaling dient eerst te worden geautoriseerd. Daarna weten de slimme koelkasten precies welk product er gekozen is op basis van het gewicht dat weggenomen wordt. Vervolgens rekent de klant via de geïntegreerde betaalzuil met touchscreen af met een bankpas, creditcard of mobiele betaalapp.

Inzichten

De onbemande shops in Den Haag (aan de Prinses Beatrixlaan 900) en Schiedam (aan de Nieuwe Damlaan 9) moeten de komende periode voldoende inzichten meegeven voor de toekomst. “De GO Shop By Tango in Den Haag is omringd met een woonwijk en verschillende kantoren, terwijl de locatie in Schiedam onderaan de afslag van de snelweg ligt in de nabijheid van een sporthal en ziekenhuis. Het is de komende tijd dus interessant om te zien wat de consument bij de twee verschillende winkels koopt. Uiteindelijk willen wij bieden wat de bezoeker zoekt. Dat staat centraal of het nu een automobilist, student of kantoormedewerker is. We willen leren uit de bestaande concepten, ze evalueren en bijstellen waar nodig. Onze ambitie is om ze nadien op grotere schaal uit te rollen,” aldus Romijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel start zevende editie

Actie – De zevende editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is maandag van start gegaan. Bedoeling van de actieweek is mensen laten zien hoe eenvoudig het is om zonder vlees en zuivel te leven en wat de impact daarvan is op het klimaat. Deze editie is er extra aandacht voor Gen Z en Gen Alpha. Zij worden uitgedaagd om...

Lees bericht


Shell zet met Haagse Mobility Hub stip aan de horizon

Formulenieuws – Shell heeft deze week de eerste van in totaal vijf geplande hub’s geopend. Met de Shell Mobility Hub  aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag laat Shell haar visie zien op de toekomstige mobiliteitsbehoefte. De oplaadlocatie voor elektrische voertuigen is in samenwerking met Q-park neergezet en heeft een shopconcept met werk- en verblijfsmogelijkheden voor buurt en reiziger.

Lees bericht

‘Tango Go Shops’ wil potentieel buurt en passant meer benutten

Petrol – De opening van twee onbemande  ‘Tango Go Shops’ eerder dit jaar zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden geëvalueerd. Het bedrijf wil het potentieel van buurtbewoners en passanten nog verder optimaliseren. Dat laat Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango, weten. De twee locaties zijn dan ongeveer een jaar open en op deze manier zijn ook alle seizoenen...

Lees bericht

Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht


Plastictoeslag helpt NS afvalvrij te maken in 2040

Stations – Per 1 juli betalen consumenten extra voor verpakkingen met plastic. De overheid heeft dat verplicht gesteld. Hoeveel meer bepalen de bedrijven zelf. De NS heeft voor de eigen formules Kiosk, Julia’s en Stationshuiskamer de prijs vastgesteld op 0,10 voor een beker, 0,25 voor een saladebak of pastabox en 0,05 cent voor andere verpakkingen waar plastic in zit. Volgens NS helpt de toeslag...

Lees bericht

NS Kiosk lanceert eigen sandwichlijn en narrowcasting

Reizigersshop – NS-formule Kiosk is op alle fronten hard bezig stappen te zetten. Lanceerde het bedrijf eerder deze week een eigen lijn sandwiches onder private label, later die week startte de shopformule ook met het plaatsen van digitale schermen in de winkels en in de etalages.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid