Tony’s street food richt locatie Diemen ‘coronaproof’ in


Petrol - De Haan heeft vrijdag aan de Provincialeweg in Diemen een tankstation ingericht volgens de Tony’s street food-formule. De locatie is daarbij meteen geschikt gemaakt voor de huidige coronamaatregelen. Daarnaast kent de inrichting een aantal logistieke aanpassingen ten opzichte van de vijf eerdere Tony’s street food-locaties.

De locatie aan de Provincialeweg in Diemen is volledig nieuw neergezet. De vorige vestiging langs de Berwijkdreef moest plaatsmaken voor de uitbreiding van Holland Park. Bij de inrichting had De Haan Minerale Oliën daarom de vrije hand. Gekozen in Diemen is niet zoals bij de andere Tony’s Street food-locaties voor een eiland in het midden van de shop, waar gegeten en gebakken wordt, maar voor een uitgiftebalie tegen de wand. Zo kunnen de gasten nog steeds genieten van de lekkere producten en Lavazza koffie, maar dan enkel to go. Er zijn namelijk geen krukken of andere zitgelegenheden aanwezig - op dit moment.
De gondola’s zijn zo geplaatst dat er meer vrije ruimte in de shop is, waardoor ook de onderlinge afstand tussen, de beperkt aantal toegelaten, gasten ruimer gehouden kan worden dan normaal.

Garantie

Speciaal voor de coronabeperkingen  zijn er tal van extra voorzieningen aangebracht om de afstand te garanderen tussen medewerkers en gasten, zijn er plexiglas voorzieningen aangebracht op spreekhoogte tussen medewerker en gast en zijn de processen aangepast. Gasten kunnen op die manier veilig hun bestellingen doen en hun bestelde producten meenemen.

Zes Tony’s

Met de opening van BP Diemen komt het aantal tankstations in het netwerk van De Haan Minerale Oliën dat een Tony’s street food heeft op zes. Eerdere locaties werden geopend in Hendrik-Ido-Ambacht en in Den Haag. Daarnaast zijn er een drietal locaties langs de snelwegen: BP De Keizer aan A27 bij Hank, Esso Tolnegen aan de A1 bij Stroe en Esso Aldlansdyk in Leeuwarden.

(In de volgende editie meer over deze nieuwe Tony’s street food in Diemen. Nog geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Haan voegt bp Westervoort toe aan netwerk

Tankstation - Op 1 november 2023 heeft familiebedrijf De Haan Tankstations bp Westervoort toegevoegd aan haar netwerk van in totaal meer dan 180 tankstations. Deze locatie, voorheen bekend als ’t Ambacht Café, heeft een strategisch gunstige ligging en voldoet aan de eisen om er een toekomstbestendig tankstation met moderne voorzieningen van te maken. Een locatie die daarom past bij de visie van De...

Lees bericht


Shopformat Tony’s voor Bp Cartesiusweg en bp Harderwijk

Petrol - De Haan Tankstation heeft recent een tweetal locaties voorzien van een grondige metamorfose. Zowel de locaties bp Cartesiusweg (Utrecht) als bp Harderwijk hebben het eigen shopformat Tony’s gekregen. Het familiebedrijf De Haan ziet de uitbreiding niet alleen als grote stappen voor het bedrijf, maar ook als verdere professionalisering van het bedrijf.

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid