Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé


In aanwezigheid van een aantal kleinkinderen werd de TOOS Rosé voor de tweede keer gelanceerd

Introductie – Onlangs vond de lancering van de nieuwe TOOS Rosé plaats. Deze lancering werd gevierd in de tuin van Toos in Nuland in aanwezigheid van een aantal kleinkinderen van Toos van der Valk. Het is de tweede keer dat er een TOOS Rosé wordt uitgebracht.

In 2018 werd de eerste officiële TOOS Rosé gelanceerd als verjaardagscadeau van een aantal kleinkinderen aan hun oma. Van de fles tot aan de smaak werd Toos betrokken bij het gehele proces van haar eigen roséwijn. Dit smaakte naar meer en zo ontstond het idee voor een tweede editie. “Het is zo fijn om dit voor een tweede keer mee te mogen maken, samen met mijn kinderen en kleinkinderen”, vertelt Toos van der Valk. “Deze nieuwste TOOS uit de oogst van 2021 verschilt zonder twijfel van die uit 2018, maar ook deze wijn is weer zo ontzettend smaakvol!”

Uit de Provence

De beste roséwijnen, waaronder ook TOOS, komen uit de Provence. Drie verschillende blauwe druivenrassen, Grenache, Cinsault en Syrah zorgen samen voor die rosé-smaak die in geen enkele andere wijnstreek te proeven valt. LFE is verantwoordelijk voor de productie van deze zomerse, bloemige en bovenal fruitige variant. TOOS is gebotteld in een Sophiafles en verkrijgbaar bij bijna alle Van der Valk Hotels in Nederland. Ook is TOOS te bestellen via de eigen webshop.

Bron: Van der Valk/@FoodClicks

Toos van der Valk met de rosé

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht


Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht

Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht

‘Meer uitgeven bij een hotel betekent hogere NPS-score’

Onderzoek - De grootste hotelketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +49. Bilderberg (+77) krijgt de hoogste score. Er bestaat een positief verband tussen de uitgaven van klanten bij een hotelketen en de NPS. Hogere uitgaven gaan samen met een hogere NPS en andersom. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Hotelketens, onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees bericht



Van der Valk Amersfoort test onbemande shop Marquet

Hotels – Als antwoord op de groeiende vraag naar onbemande minimarkt-concepten binnen hotels, kantoren en bedrijven is Marquet gestart. Het concept, dat ontwikkeld is door Chris Marbus van het vendingconcept Quiosk bij voornamelijk tankstations, draait momenteel als pilot bij de hotelgroep Van der Valk in Amersfoort.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid