Total gaat samenwerken met One Hundred Restrooms


Zo komt de nieuwe toiletgroep er uit te zien bij Total / Foto bij: Total Nederland

Petrol - Total Nederland is een samenwerking aangegaan met One Hundred Restrooms. Total wil door de samenwerking de reiziger een betere ‘toiletervaring’ bieden. Drie snelweglocaties worden nog dit voorjaar voorzien van een nieuwe toiletgroep, de eerste is Aurora aan de A4 Bij Liederdorp.

De andere twee locaties zijn Total Oudenhorst aan de A12 bij Woudenberg en Total Oudegein aan de A2 bij Nieuwegein (A2). Total Auroraopent op 5 maart de deuren van de vernieuwde toiletten, eind voorjaar 2021 de andere twee stations.

Total Nederland laat weten dat het met meerdere awards bekroonde design van One Hundred Restrooms dé nieuwe standaard is in veilige en hygiënische toiletten. Het is een totaalbeleving waardoor een toiletbezoek in een ervaring van well-being verandert, aldus de website. “We zijn heel enthousiast over de samenwerking met Onze Hundred Restrooms”, zegt Geert Houbrechts, directeur Retail bij Total. “De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten.

Hygiëne is en wordt een steeds belangrijker thema op locaties waar mensen samenkomen. Dus ook tankstations. Total Nederland zet door de samenwerking met One Hundred Restrooms daarin alvast stappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht



One Hundred gaat samenwerking aan met Culi-Nova

Samenwerking – Het Nederlandse bedrijf One Hundred restrooms is een strategische samenwerking aangegaan met Culi-Nova (CN) construction management in Barendrecht. CN bouwt al sinds 2011 toiletten in benzinestations, winkelcentra en treinstations door heel Europa.

Lees bericht



Eerste One Hundred restrooms geplaatst bij TOTAL Leiderdorp

Formulenieuws -  Gisteren is de eerste locatie van One Hundred restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan gaf Johan Molenbroek, hoofddocent TU Delft en ‘de toiletprofessor’ een korte toelichting op het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg. ‘En als je dat dan ook nog beleving kunt noemen…’.

Lees bericht

Total slaat megaklapper met overname BP-locatie Kok aan A4

Petrol – Een megaklapper, zo is de overname van het BP-tankstation Kok aan de A4 bij Hoofddorp door Total Nederland wel te noemen. Het tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ van de firma Kok & Zonen behoort tot een van de belangrijkste tankstations lang de Nederlandse wegen, zowel in omvang als in service. Nog voor het einde van het jaar kleurt het station om...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid