One Hundred gaat samenwerking aan met Culi-Nova


Interieur van de toiletten van One Hundred / Foto bij: Alwin Kroon

Samenwerking – Het Nederlandse bedrijf One Hundred restrooms is een strategische samenwerking aangegaan met Culi-Nova (CN) construction management in Barendrecht. CN bouwt al sinds 2011 toiletten in benzinestations, winkelcentra en treinstations door heel Europa.

Ook bij de start van One Hundred restrooms is CN betrokken geweest. Het bedrijf heeft toen meegedacht in het concept van de toiletten. Na de ontwikkeling heeft CN er toen voor gekozen exclusief voor One Hundred restrooms te werken. De samenwerking is nu verder geïntensiveerd door Micha Berg aan te stellen als Chief Program Officer bij One Hundred restrooms.

CN is naast toiletten gespecialiseerd in het bouwen van horeca-en retailconcepten en heeft in die hoedanigheid concepten uitgerold voor: Ace & Tate, Shell, Delhaize, The Döner Company, C'est du Pain en Einstein Kaffee.

Bron: One Hundred/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht


Plastictoeslag helpt NS afvalvrij te maken in 2040

Stations – Per 1 juli betalen consumenten extra voor verpakkingen met plastic. De overheid heeft dat verplicht gesteld. Hoeveel meer bepalen de bedrijven zelf. De NS heeft voor de eigen formules Kiosk, Julia’s en Stationshuiskamer de prijs vastgesteld op 0,10 voor een beker, 0,25 voor een saladebak of pastabox en 0,05 cent voor andere verpakkingen waar plastic in zit. Volgens NS helpt de toeslag...

Lees bericht


Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht

BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid