Twee iconische Haagse horecagelegenheden bundelen krachten


V.l.n.r. Chef Waterproef Bob Staal, oprichter Waterproef Yves van Westreenen, initiatiefneemster Maxime Stolwijk, General Manager Leonardo Royal Den Haag Patrick Aarsman en Chef Brut International Flavours Sido de Brabander

Samen sterk - Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en restaurant Waterproef slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag tijdelijk een tweede restaurant in het hotel. Op initiatief van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent restaurant Waterproef, een begrip in de haven van Scheveningen, een tijdelijke tweede vestiging.

De beide restaurants gaan  de keuken delen met de vaste keukenbrigade van restaurant Brut International Flavours. Het initiatief is opgepakt om elkaar door de crisis heen te helpen. Afhankelijk van de belangstelling zal restaurant Waterproef twee weekenden lang (op vrijdag en zaterdag) een viergangendiner serveren met seizoensgebonden producten. Het diner kan alleen in combinatie met een hotelovernachting.

Hart onder de riem

Na het weggeven van een gratis hotelovernachting voor Haagse IC-medewerkers steekt Leonardo Royal Den Haag Promenade nu de Haagse horeca een hart onder de riem. Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Wij vinden het belangrijk om Den Haag te helpen passend in de huidige coronaregels. Ons credo is ‘Feeling Good’ en op dit moment verdient restaurant Waterproef om ook te doen waar zij gelukkig van worden: gasten een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen. Om deze reden hebben wij Yves van Westreenen, oprichter van Waterproef, uitgenodigd om samen met onze keukenbrigade de keuken te delen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid