Twee nieuwe horecaoplossingen bij Sligro: QR-bestellen en Tafel reserveren


Sligro komt met twee nieuwe horecaoplossingen: QR-bestellen en Tafel reserveren

Groothandel – Met oplossingen als QR-bestellen en Tafel reserveren wil Sligro een bijdrage leveren aan de problemen in de horeca. Stijgende kosten en het gebrek aan personeel, in combinatie met marges die onder druk staan, zorgen er voor dat het runnen van een rendabele horecazaak niet eenvoudig is.

Met oplossingen als QR-bestellen en Tafel wil Sligro horecaondernemers helpen in een rendabele bedrijfsvoering. Bovendien kunnen zij door hun schaalgrootte kortingen bedingen. Zo zorgt QR-bestellen met partner Jamezz er voor dat er sneller bediend kan worden, er meer bestellingen gedaan kunnen worden en vaak met een hogere besteding, zonder dat dit ten koste gaat van de service of beleving. Want doordat het bestel- en betaalproces uit handen wordt genomen, maar medewerkers de bestellingen nog steeds zelf uitserveren, bespaar je al onderneming tijd. Daarnaast voorkom je dat bestellingen verkeerd worden doorgegeven of gasten lang moeten wachten; wat de ervaring van de gast ten goede komt, aldus de groothandel uit Veghel.

Met Tafel reserveren via partner Guestplan kunnen gasten online een tafel reserveren of wijzigen. Gasten online laten reserveren voorkomt fouten in reserveringen en dubbele boekingen. De ondernemer heeft op die manier altijd inzicht in tafelbezetting en kan dus beter sturen op de personeelsplanning. Het online dashboard laat zien welke tafel nog vrij is en gereserveerd kan worden. Op die manier realiseer je als ondernemer een optimalere tafelbezetting en kan er efficiënter worden gewerkt.

Partnerships

Sligro werkt voor diverse horecaoplossingen samen met partners. Via Sligro kunnen horecaondernemers partnerships met kortingen afsluiten.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees berichtSteeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid