Twee nieuwe horecaoplossingen bij Sligro: QR-bestellen en Tafel reserveren


Sligro komt met twee nieuwe horecaoplossingen: QR-bestellen en Tafel reserveren

Groothandel – Met oplossingen als QR-bestellen en Tafel reserveren wil Sligro een bijdrage leveren aan de problemen in de horeca. Stijgende kosten en het gebrek aan personeel, in combinatie met marges die onder druk staan, zorgen er voor dat het runnen van een rendabele horecazaak niet eenvoudig is.

Met oplossingen als QR-bestellen en Tafel wil Sligro horecaondernemers helpen in een rendabele bedrijfsvoering. Bovendien kunnen zij door hun schaalgrootte kortingen bedingen. Zo zorgt QR-bestellen met partner Jamezz er voor dat er sneller bediend kan worden, er meer bestellingen gedaan kunnen worden en vaak met een hogere besteding, zonder dat dit ten koste gaat van de service of beleving. Want doordat het bestel- en betaalproces uit handen wordt genomen, maar medewerkers de bestellingen nog steeds zelf uitserveren, bespaar je al onderneming tijd. Daarnaast voorkom je dat bestellingen verkeerd worden doorgegeven of gasten lang moeten wachten; wat de ervaring van de gast ten goede komt, aldus de groothandel uit Veghel.

Met Tafel reserveren via partner Guestplan kunnen gasten online een tafel reserveren of wijzigen. Gasten online laten reserveren voorkomt fouten in reserveringen en dubbele boekingen. De ondernemer heeft op die manier altijd inzicht in tafelbezetting en kan dus beter sturen op de personeelsplanning. Het online dashboard laat zien welke tafel nog vrij is en gereserveerd kan worden. Op die manier realiseer je als ondernemer een optimalere tafelbezetting en kan er efficiënter worden gewerkt.

Partnerships

Sligro werkt voor diverse horecaoplossingen samen met partners. Via Sligro kunnen horecaondernemers partnerships met kortingen afsluiten.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cheque voor Jeugdfonds bij heropening Sligro Alkmaar

Groothandel – Ter gelegenheid van de heropening van de Sligro-vestiging in Alkmaar werd een schenking gedaan aan het Alkmaarse Jeugdfonds Sport & Cultuur. De volledig verbouwde locatie werd dinsdag geopend door Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Sander Koolwijk (vestigingsdirecteur Sligro Alkmaar).

Lees berichtCasual dining concept Vegitalian heeft internationale groeiambitie

Horecaconcept - De prijswinnende horecaondernemers achter het plantaardige casual dining concept Vegitalian gaan intensief samenwerken met een groep impact-investeerders om de stevige internationale groeiambities waar te maken. De komende jaren investeert V-SQUARE in de opening van tientallen vestigingen binnen en buiten Nederland van de restaurant-, catering- en bezorgketen. Begin april heropent het eerste restaurant aan de Schoutenstraat in Utrecht.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid