Tweede SPAR Foodclub met The Tosti Club geopend


De SPAR Foodclub in Tilburg was de tweede locatie in Nederland / Foto bij: SPAR

Formulenieuws – SPAR heeft in Tilburg de tweede locatie geopend van de gemaksformule SPAR Foodclub met The Tosti Club. In SPAR Zorgvlied ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn.

De eerste locatie van SPAR Foodclub werd eind vorig jaar geopend in het Zeeuwse Philippine. Het gaat daar net als in Tilburg om een pilotwinkel. Als de winkelformule succesvol is, wordt de formule landelijk uitgerold. De SPAR Foodclub aan het Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg wordt gerund door de 32-jarige Nicky van Zoggel, die ook al een winkel heeft in Schijndel.

Verscounter

In de nieuwe SPAR Foodclub gaat het niet alleen om de avondmaaltijd, maar ook voor het ontbijt en voor de lunch ligt er een speciaal assortiment. Het centrale deel van de SPAR Foodclub is een zogeheten verscounter, waar ook de Tosti Club is geplaatst. Daarnaast wordt er ‘baristakoffie’ geserveerd. DE SPAR Foodclub staat feitelijk symbool voor een horecazaak waar je ook je dagelijkse boodschappen kunt doen.

The Tosti Club

In de SPAR Foodclub-counter worden belegde broodjes, tosti’s van The Tosti Club (het foodserviceconcept dat SPAR zo’n drie jaar geleden overnam), salades, smoothies, pizza’s uit eigen keuken, warme maaltijden, snacks, wraps, sapjes en yoghurt aangeboden. Deze maaltijden en gerechten worden op de locatie van SPAR allemaal zelf versbereid.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kipster gaat dankzij Lidl van drie naar tien Kipsterstallen

Formulenieuws - Lidl en Kipster hebben in Barneveld officieel de derde Kipsterstal geopend. Bij die gelegenheid is tevens gesproken over het uitbreiden van het aantal stallen naar tien. Ook lanceerde Lidl een nieuw product: het Kipster-brood. De akkers waar het graan groeit worden bemest met Kipster kippenmest. Hiermee is de Kipster kringloop gesloten.

Lees bericht


Giftclub opent 8 nieuwe winkels in half jaar tijd

Formulenieuws - De Giftclub opende eind juni en begin juli drie nieuwe franchise Giftclub winkels in IJsselstein, Kloosterzande en Hengelo. Eerder dit jaar opende al vijf andere Giftclubs hun deuren. Zeven locaties worden gerund door supermarktondernemers, die per 1 juli in hun supermarkt moesten stoppen met de verkoop van tabak.

Lees bericht


Samenwerking HEMA en La Place eindigt in augustus

Formulenieuws – De La Place restaurants in de HEMA locaties in Hilversum en Alkmaar zullen per week 33 en 34 hun deuren sluiten. De sluiting in de eerste helft van augustus is het gevolg van de voorgenomen verzelfstandiging van La Place. De La Place-producten blijven wel beschikbaar voor de klanten van Jumbo. Ook de verskeukens bij de Jumbo supermarkten blijven in hun huidige...

Lees bericht


NFV Franchise Trofee 2024 voor fastserviceketen Verhage

Verkiezing - Verhage is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2024, de jaarprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Verhage liet twee andere genomineerde franchiseformules achter zich. Dat waren de Groningse koffieformule Doppio Espresso en AMI, een keten van kapsalons.

Lees bericht

Restaurantketen La Place verder als zelfstandige organisatie

Formulenieuws – Het hing al een tijdje in de lucht, maar maandag is bekendgemaakt dat La Place, onderdeel van Jumbo, verder gaat als zelfstandige organisatie. Na een strategische heroverweging heeft Koninklijke Jumbo Food Groep de intentie om de activiteiten van de foodserviceformule onder te brengen in een zelfstandige joint venture met Koninklijke Jumbo Food Groep en Vermaat als beoogd aandeelhouders.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid