Tweede SPAR Foodclub met The Tosti Club geopend


De SPAR Foodclub in Tilburg was de tweede locatie in Nederland / Foto bij: SPAR

Formulenieuws – SPAR heeft in Tilburg de tweede locatie geopend van de gemaksformule SPAR Foodclub met The Tosti Club. In SPAR Zorgvlied ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn.

De eerste locatie van SPAR Foodclub werd eind vorig jaar geopend in het Zeeuwse Philippine. Het gaat daar net als in Tilburg om een pilotwinkel. Als de winkelformule succesvol is, wordt de formule landelijk uitgerold. De SPAR Foodclub aan het Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg wordt gerund door de 32-jarige Nicky van Zoggel, die ook al een winkel heeft in Schijndel.

Verscounter

In de nieuwe SPAR Foodclub gaat het niet alleen om de avondmaaltijd, maar ook voor het ontbijt en voor de lunch ligt er een speciaal assortiment. Het centrale deel van de SPAR Foodclub is een zogeheten verscounter, waar ook de Tosti Club is geplaatst. Daarnaast wordt er ‘baristakoffie’ geserveerd. DE SPAR Foodclub staat feitelijk symbool voor een horecazaak waar je ook je dagelijkse boodschappen kunt doen.

The Tosti Club

In de SPAR Foodclub-counter worden belegde broodjes, tosti’s van The Tosti Club (het foodserviceconcept dat SPAR zo’n drie jaar geleden overnam), salades, smoothies, pizza’s uit eigen keuken, warme maaltijden, snacks, wraps, sapjes en yoghurt aangeboden. Deze maaltijden en gerechten worden op de locatie van SPAR allemaal zelf versbereid.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid