Uber Eats en Gorillas gaan samenwerken in Nederland


Eerder al konden gebruikers van de Uber Eats-app bij 20 Spar-winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten

Bezorgdienst - Vanaf half december kunnen Uber Eats gebruikers in verschillende Nederlandse steden hun boodschappen uit het uitgebreide assortiment van Gorillas bestellen. Deze bestellingen worden vervolgens geleverd door een koerier van Gorillas.

Uber Eats introduceerde eerder al samenwerkingen met Spar en Getir en speelt hiermee in op de groeiende vraag naar snelle bezorging van boodschappen onder Uber Eats-gebruikers. Naast producten die iedereen kent uit de supermarkt, werkt Gorillas samen met lokale boeren om klanten heerlijke verse producten te kunnen bieden. Het gaat nu onder andere om de steden Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht. Alexander Streefkerk, General Manager Nederland bij Getir en Gorillas, benadrukt: “We zijn trots om onze samenwerking met Uber Eats uit te breiden met het Gorillas merk. Met het bereik van Uber Eats en ons bezorgmodel maken we efficiënt en snel boodschappen doen nog makkelijker en toegankelijker. Onze uitgebreide selectie van lokale en internationale producten wordt nu voor een nog groter publiek toegankelijk.”

Gorillas is opgericht in 2020 en sinds december 2022 onderdeel van Getir, de eerste snelle boodschappenbezorger ter wereld. Gorillas is momenteel actief in 8 steden in Nederland. Uber Eats is in Nederland in meer dan 50 steden.

Bron: Uber Eats/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsChantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid