Uber introduceert UberMedics voor zorgmedewerkers


Actie - Uber gaat zorgmedewerkers korting geven op ritten en maaltijden. Met het initiatief UberMedics, dat vandaag van start is gegaan, wil het platform de zorgmedewerkers ondersteunen in de moeilijke omstandigheden rondom de bestrijding van het coronavirus.

Zorgmedewerkers krijgen 25% korting op een rit, het percentage dat normaliter als service fee naar Uber gaat. Uber Eats biedt een gift van 25% op een bestelde maaltijd. Chauffeurs en restaurants blijven hierdoor hetzelfde tarief verdienen als bij een reguliere rit en maaltijd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats: “Met dit initiatief willen we zorgmedewerkers een hart onder de riem steken en hen korting aanbieden op maaltijden en ritten. Wij zijn solidair met deze hulpverleners en willen het voor hen zo toegankelijk mogelijk maken om onder deze moeilijke omstandigheden een maaltijd te bestellen bij één van onze restaurant partners.”

Toegang

Uber heeft bij de lancering honderden accounts van zorgmedewerkers automatisch toegang gegeven tot UberMedics in de Uber app op basis van de e-mailadressen van bekende zorginstellingen. Zorgmedewerkers die voor andere zorginstellingen werken of hun zakelijke e-mailadres niet gebruiken kunnen zich aanmelden in de apps van Uber.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



ING: ‘Horeca gaat mager jaar tegemoet in 2024’

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Dit komt door de lage economische groei, een licht stijgende werkloosheid, een laag consumentenvertrouwen en oplopende prijzen in de horeca. Dat voorspelt ING Research in een Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht


Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht

Ghost Kitchen Casper komt met Casper At Work

Catering - Casper, een ghost kitchen-keten in België, Nederland en Frankrijk, wil zich meer gaan richten op het lunchmoment bij bedrijven en start Casper At Work. Door samen te werken met andere partijen en het aanbod vanuit de eigen keuken wil Casper lunchdilemma’s binnen bedrijven wegnemen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid