Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start


Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert Heijn en bp hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel het land.

De samenwerking is het vervolg op de eerdere succesvolle proef van bp en Albert Heijn. Aanvankelijk waren er acht gezamenlijke locaties. Met de opening van bp Vliete zijn dat er nu tien. Vorig jaar om deze tijd liet een woordvoerder van Albert Heijn tegenover @FoodClicks weten dat de uitrol als gevolg van corona tijdelijk was stilgelegd. Nu corona meer en meer onder controle lijkt te komen, zien beide partijen nu mogelijkheden om hun uitbreidingsplannen weer op te pakken. Tot het einde van dit jaar komt er iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties brengt.

Assortiment

De Albert Heijn to go winkel bij bp biedt de weggebruiker een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof. 

Overal bereikbaar

De samenwerking met bp sluit aan op de ambitie van Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations. Om diezelfde reden heeft Albert Heijn een samenwerking met Selecta voor de – soms onbemande - conveniencestores in kantoorgebouwen en instellingen. Voor bp draagt de samenwerking met Albert Heijn bij aan de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden, zo laat de maatschappij weten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht


AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid