Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start


Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert Heijn en bp hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel het land.

De samenwerking is het vervolg op de eerdere succesvolle proef van bp en Albert Heijn. Aanvankelijk waren er acht gezamenlijke locaties. Met de opening van bp Vliete zijn dat er nu tien. Vorig jaar om deze tijd liet een woordvoerder van Albert Heijn tegenover @FoodClicks weten dat de uitrol als gevolg van corona tijdelijk was stilgelegd. Nu corona meer en meer onder controle lijkt te komen, zien beide partijen nu mogelijkheden om hun uitbreidingsplannen weer op te pakken. Tot het einde van dit jaar komt er iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties brengt.

Assortiment

De Albert Heijn to go winkel bij bp biedt de weggebruiker een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof. 

Overal bereikbaar

De samenwerking met bp sluit aan op de ambitie van Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations. Om diezelfde reden heeft Albert Heijn een samenwerking met Selecta voor de – soms onbemande - conveniencestores in kantoorgebouwen en instellingen. Voor bp draagt de samenwerking met Albert Heijn bij aan de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden, zo laat de maatschappij weten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AH verkoopt voortaan voornamelijk rundvlees uit Nederland

Formulenieuws - De Nederlandse melkkoeien uit het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma gaan voortaan ook voor vlees bij Albert Hein zorgen. Bovendien zet de Zaanse supermarktketen de stap om voor het hele AH-rundvleesassortiment voornamelijk vlees van Nederlandse koeien aan te bieden, bij voorkeur van koeien met weidegang.

Lees bericht
Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht


PLUS en COOP als één coöperatie verder onder de naam PLUS

Fusie – De supermarktorganisaties PLUS en COOP hebben overeenstemming bereikt over voorgenomen fusie en willen gezamenlijk verder onder de naam PLUS. Dor de voorgenomen fusie ontstaat de op twee na grootste servicesupermarkt van Nederland met circa 550 winkels en een marktaandeel van ruim 10%.

Lees bericht

Nestlé en Rode Kruis zorgen voor goede start schooljaar

Actie - Geef elk kind een goede start van het schooljaar, zo luidt de boodschap van het Rode Kruis en Nestlé dit jaar. Tijdens de actie ‘Back to School’, die loopt van 30 augustus tot en met 19 september, doneert Nestlé bij elke aankoop van een Nestlé product bij Albert Heijn 10 cent aan het Rode Kruis.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid