Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start


Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert Heijn en bp hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel het land.

De samenwerking is het vervolg op de eerdere succesvolle proef van bp en Albert Heijn. Aanvankelijk waren er acht gezamenlijke locaties. Met de opening van bp Vliete zijn dat er nu tien. Vorig jaar om deze tijd liet een woordvoerder van Albert Heijn tegenover @FoodClicks weten dat de uitrol als gevolg van corona tijdelijk was stilgelegd. Nu corona meer en meer onder controle lijkt te komen, zien beide partijen nu mogelijkheden om hun uitbreidingsplannen weer op te pakken. Tot het einde van dit jaar komt er iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties brengt.

Assortiment

De Albert Heijn to go winkel bij bp biedt de weggebruiker een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof. 

Overal bereikbaar

De samenwerking met bp sluit aan op de ambitie van Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations. Om diezelfde reden heeft Albert Heijn een samenwerking met Selecta voor de – soms onbemande - conveniencestores in kantoorgebouwen en instellingen. Voor bp draagt de samenwerking met Albert Heijn bij aan de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden, zo laat de maatschappij weten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BP Vlamings heeft primeur met geautomatiseerde inname statiegeldverpakkingen

Na supermarkten en treinstations nemen nu ook tankstations geautomatiseerd drankverpakkingen met statiegeld in. BP Vlamings in Dinteloord heeft de primeur, sinds deze week vandaag kunnen klanten van het tankstation al hun PET-flessen inleveren en het betaalde statiegeld terugkrijgen. Op 1 april aanstaande worden hier drankblikjes met statiegeld aan toegevoegd.

Lees bericht


BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht

Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees berichtFamiliebedrijf Jan Linders wordt AH-franchiser

Supermarkt - Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn gaan een samenwerking aan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. De supermarkten van Jan Linders worden volgend jaar omgebouwd naar Albert Heijn. De samenwerking betekent voor Albert Heijn een aanzienlijke versterking van de positie in Limburg.

Lees bericht

Restaurant NENI lanceert productlijn voor supermarkten

Foodservice - Het Amsterdamse restaurant NENI ligt vanaf deze week met zes eigen producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. NENI is een restaurant met verschillende vestigingen in Europa waar verse en authentieke oostmediterrane gerechten worden gemaakt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid