Uitstel zoetwarenbeurs ISM 2023 zorgt voor meer registraties


Uitgestelde ISM naar april trekt meer belangstelling

Vakbeurzen - Na de aankondiging dat de zoetwarenbeurs ISM werd uitgesteld naar 23 tot en met 25 april heeft de organisatie een groot aantal aanmeldingen kunnen registreren. De beurs voor snoep en snacks, die normaal gesproken eind januari wordt gehouden, heeft voor de editie in 2023 al aanvragen ontvangen uit 56 landen en alle continenten. In standruimte is al 40 procent meer geboekt dan de laatste editie in januari dit jaar.

Ook het aantal landenpaviljoens groeit, zo laat de organisatie in Keulen weten. Meer dan 30 paviljoens hebben hun deelname al bevestigd, waaronder aanvragen uit Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Hong Kong, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, de VS. Ook groepen uit de Volksrepubliek China, Letland, Litouwen en Taiwan, die in 2022 niet meededen, zijn weer aan boord. Daarmee is het internationale aanbod, dat bij de laatste editie nog werd gehinderd door alle reisbeperkingen in verband met Covid-19, verder gegroeid.

Finest Creations

Zoals gebruikelijk vertoont de ISM een sterk internationaal beursaanbod. Niet alleen door de landenpaviljoens, maar ook door de deelname van diverse individuele bedrijven. Ook bij de individuele bedrijven ziet de organisatie een groei in deelname. Voor de editie 2023 zijn er net als voorgaande edities speciale zones ingericht voor start-ups en is er gedeelte gereserveerd voor bedrijven die zich nog helemaal richten op het ambacht in snacks en zoetwaren. Deze "Finest Creations - handgemaakt" werd dit jaar voor het eerst gehouden en trok veel belangstelling.

Thema’s

ISM 2023 zal naast een groot productaanbod via allerlei paneldiscussies en themabijeenkomsten ook veel aandacht besteden aan de uitdagingen waar de sector voor staat. Onderwerpen als klimaat, grondstoffen, energie, supply chains, logistiek, gezondheid en digitalisering zijn de belangrijkste thema's van het ondersteunende programma van ISM 2023.

ProSweets

Parallel met de ISM zal ook eenmalig de internationale leveranciersbeurs voor snoep en snacks, ProSweets Keulen, worden gehouden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ISM is coronaperiode goed te boven gekomen

Vakbeurzen - De Internationale snack- en zoetwaren beurs ISM, die dit jaar weer in de vertrouwede periode van 28 tot en met 31 januari in Keulen werd gehouden, lijkt de afgelopen coronaperiode goed te hebben doorstaan. Weliswaar was de beurs kleiner dan de edities voor corona, maar deelnemers van de huidige editie waren goed te spreken over het aanbod en de kwaliteit...

Lees bericht


Zoetwarenbeurs ISM 2024 groter en internationaler

Vakbeurzen – 1.350 exposanten uit 70 landen en 35 paviljoens. De aankomende zoetwarenbeurs ISM is daarmee nog grotere en internationaler dan voorheen, zo laat de organisatie weten. Tijdens de snoep- en snackbeurs zijn ook diverse prijzen in de wacht te slepen.

Lees bericht

ISM 2023 naar april vanwege onrust in de zoetwarenmarkt

Beurzen - 's Werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks verschuift volgend jaar eenmalig van januari naar april. De uitdagingen en de onzekerheden binnen de internationale zoetwarenindustrie zijn dermate groot dat organisatie in samenspraak met fabrikanten en belangenpartijen heeft besloten de beurs drie maanden uit te stellen. De beurs is volgend jaar ook een dag korter.

Lees bericht

ISM komt terug met 1.085 exposanten uit 56 landen

Vakbeurs - Na een pauze van twee jaar komt de ISM  terug met 1.085 exposerende bedrijven uit 56 landen. De internationale vakbeurs voor zoetwaren en snacks wordt van 30 januari tot en met 2 februari in Keulen gehouden. Parallel aan de ISM vindt ook de ProSweets Keulen plaats, internationale leveranciersbeurs voor de snoep- en snackindustrie, met 213 exposanten.

Lees bericht


ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Lees bericht

ISM 2022 komt met gevarieerd programma

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid