Upfield directeur Dior Decupper nieuwe CEO Meatless Farm


Dior Decupper, nieuwe CEO van Meatless Farm

Benoeming - Meatless Farm, heeft Dior Decupper, voormalig General Manager van Upfield voor de Benelux en Frankrijk, benoemd tot nieuwe Global Chief Executive. Meatless Farm is een van de snelst groeiende Britse merken in plantaardig vlees.

Decupper was de afgelopen twee jaar regionaal General Manager bij Upfield, het grootste bedrijf voor plantaardige consumentenproducten ter wereld. Het bedrijf werd in 2017 afgesplitst van Unilever en is  eigenaar van enkele van de grootste namen in plantaardige zuivel, waaronder Flora, Stork, Elmlea, Violife en I Can't Believe It's Not Butter.

Decupper gaat bij Meatless Farm leiding geven aan de wereldwijde groeistrategie van de onderneming, zodat de oprichter van Meatless Farm, Morten Toft Bech, zich kan richten op de langetermijnagenda van de onderneming op het gebied van duurzaamheid en investeringen.

Bron: Meatless Farm/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fred van Beek vertrekt bij Unilever

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.

Lees berichtToekomstvisies centraal tijdens Rotterdams Upstream festival

Festival – Upstream is een meerdaags festival in Rotterdam, waar scale-up founders, investeerders, studenten, beleidsmakers en corporates met lef samenkomen om te praten over de grote veranderingen die de wereld zal moeten ondergaan. Het delen van visies van topondernemers op het terrein van circulariteit spelen een belangrijk rol tijdens het festival.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid