Valess doet pilot met thuisbezorging vegetarische maaltijden

Actie - Vleesvervangerproducent Valess opent een ‘pop-up kitchen’ in Amsterdam: een restaurantkeuken waar maaltijden worden bereid die alleen beschikbaar zijn voor bestelling. Klanten kunnen de vegetarische Valess gerechten exclusief via Uber Eats bestellen.
Het bedrijf ziet dat steeds meer mensen vegetarisch eten en met de opening van de pop-up kitchen wil Valess ook mensen bedienen die liever bereide maaltijden bestellen dan zelf koken. De pop-up kitchen in Amsterdam is een pilot en is een maand lang geopend, van 2 maart t/m 2 april.
Het menu van de Valess pop-up kitchen bestaat uit zes gerechten uit verschillende wereldkeukens. Op het menu staat bijvoorbeeld ‘the Dutch Master’, bestaande uit aardappelpuree, rode kool en de Gouda Schnitzel van Valess. Daarnaast is er ook keus uit de ‘The Purplelicious burger’ – een gerecht met de Valess Crispy Chicken Style Burger – of een snack bucket met Valess Crispy Sticks, Crunchy Tenders en Crispy Bites.
Bron: Valess/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
YB maakt andere strategische keuze en sluit alle vestigingen
Formulenieuws - YB maakt strategische shift en gaat zich volledig richten op de distributie van plantaardige producten en wil zich met winkels verder ontwikkelen als franchiseorganisatie. Volgens oprichter en eigenaar Wouter Staal kan hij op die manier meer impact maken.
Lees berichtJan Zandbergen Group opent nieuw innovatiecentrum
Uitbreiding – Onlangs opende Jan Zandbergen Group hun nieuwe Food Innovatiecentrum in Veenendaal. Het nieuwe centrum gaat een grote rol spelen in de transitie naar meer plantaardig die het voormalige vleesbedrijf momenteel doormaakt.
Lees berichtSchouten Europe introduceert plantaardig ei-eiwit
Introductie - Schouten Europe, producent van plantaardige vlees- en visalternatieven, kondigde dinsdag de lancering aan van haar nieuwste innovatie - een plantaardig ei-eiwit.
Lees berichtVierde Frietboutique met IJsboutique opent in Rotterdam
Patatzaak – Frietboutique opent in de Rotterdamse wijk Kralingen een vierde locatie. Vanaf vrijdag 7 april kunnen friet en ijsliefhebbers bij de nieuwe locatie in de Lusthofstraat terecht. De nieuwe locatie heeft ook een IJsboutique met schepijs.
Lees berichtFast casualketen SLA opent nieuwe vestiging in Leiden
Formulenieuws – SLA heeft een nieuwe vestiging geopend in het centrum van Leiden. Samen met franchisenemers Berre en Munur opende de fast casualketen de eerste van een reeks nieuwe vestigingen. De formule wil groeien, ook in het buiteland.
Lees berichtToekomstProef zet in op leiderschap bij verduurzamen voeding in de zorg
Zorg - In een bomvolle zaal van de Koninklijk Visio in Huizen vond op donderdag 23 maart de aftrap van ToekomstProef plaats. Dit is een initiatief van St. Eten+Welzijn en een aantal strategische partners om het eten en drinken in zorginstellingen niet alleen beter te maken, maar ook meetbaar duurzamer.
Lees bericht