Flora Professional introduceert plantaardige ijsmix
Introductie - Flora Professional komt met een nieuwe plantaardige ijsmix. Een zuivelalternatief voor professionals die op zoek zijn naar zuivel- en allergeenvrije mogelijkheden.
De ijsmix van Flora Professional is de basis voor softijs en gelato, en kan worden geserveerd in de standaard vanillesmaak, of gemengd worden met verse ingrediënten en toppings. Het is ook de ideale basis voor het creëren van populaire smaken zoals chocolade, aardbei of banaan, of een smaak zoals stroopwafel. Het product is eenvoudig in gebruik en vereist geen speciale apparatuur, elke professionele softijs- en gelato machine is geschikt voor de ijsmix van Flora Professional. Daarnaast voldoet de ijsmix aan een breed scala van dieetwensen. “Het toevoegen van verse ingrediënten aan de ijsmix is alles wat nodig is om de perfecte gelato te maken, precies zoals je gewend bent”, aldus Pim Otten, Advisor Gelato & Pastry bij Carpigiani Ambachtelijk Benelux.
Bron: Flora Professional/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Efteling zet meer in op duurzaamheid en plantaardig
Leisure – Attractiepark De Efteling zet meer in op duurzaamheid en gaat meer plantaardige producten aanbieden. Zowel op het park als in de hotels en de resorts zijn de komende maanden vaker vegetarische opties te zien. Dat meldt website Loopings.
Lees berichtGarden Gourmet komt met plantaardige witvis
Introductie - Garden Gourmet introduceert deze week zijn plantaardige alternatief voor witvis op de Nederlandse markt. Het plantaardige merk introduceert ‘Marine-Style Crispy Filet’ en ‘Marine-Style Crispy Nuggets’ en breidt hiermee zijn portfolio van plantaardige producten uit.
Lees berichtBoermarke lanceert ‘Vairy’ en start in foodservice
Introductie - Na een succesvolle start in supermarkten introduceert Boermarke nu het volledige plantaardige assortiment in de foodservicesector, onder de naam ‘Vairy’. Boermarke verkoopt plantaardige kaas, yoghurt en ijs bij supermarkten in 24 Europese landen. Nu komen daar bedrijven uit de foodservicebranche bij.
Lees berichtGelatomerk Amorino opent tweede vestiging
IJssalon - Amorino opent een nieuwe vestiging in de fashion outlet Bataviastad. Het is de tweede Nederlandse vestiging van het gelatomerk, bekend om hun roosvormige ijscoups.
Lees berichtDe Vegetarische Slager wordt steeds plantaardiger
Samenwerking - De Vegetarische Slager gaat meer samenwerken met de eivervangers van The EVERY Company, waardoor de producten steeds plantaardiger worden. Veel producten zijn dat al, maar nog niet allemaal. Het online platform ChangeInc. voor toekomstmakers vraagt zich daarom af wordt de Vegetarische Slager straks niet de Veganistische Slager?
Lees berichtVan Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees bericht