Van der Valk Apeldoorn start met Valk Drive


Hotel To go - Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is gestart met een drive thru bij het hotel. Klanten kunnen daar op de parkeerplaats vanuit de auto (of fiets) de versmaaltijden bestellen en afhalen.

De locatie langs de A1 bij Apeldoorn ontwikkelde een aantal jaren geleden al Valk Vers. Eerst als zelfstandige locatie, maar later als bezorginitiatief. Recent is het bedrijf met het bezorgen van maaltijden gestopt, ook omdat het nu zelfgemaakte maaltijden verkoopt aan twee lokale Albert Heijns en ook vanuit de eigen lobby in het hotel.

Vanwege de sluiting van het restaurant wilde Van der Valk toch meer mensen de gelegenheid bieden kennis te maken met de maaltijden, die veelal met ingrediënten vanuit de eigen moestuin worden bereid. Vandaar  het idee om op de parkeerplaats van het hotel te starten met een Valk Drive.

Warme maaltijden

Naast de versmaaltijden kunnen klanten ook een warme maaltijd bestellen. Die wordt dan ter plekke in de keuken voor ze bereid en vervolgens naar de auto gebracht. In 10 minuten hebben gasten zo een Van der Valk warme maaltijd.

Versgerechten

Het gaat om een gevarieerde menukaart met versgerechten van rond de 7,50 euro. Op het menu staan salades, pastagerechten, maar ook meer traditionele maaltijden van vlees met groente. De koude versmaaltijden hebben een houdbaarheid van circa 3 tot 5 dagen.De warme maaltijden liggen iets hoger in prijs.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht


Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht

Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht

‘Meer uitgeven bij een hotel betekent hogere NPS-score’

Onderzoek - De grootste hotelketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +49. Bilderberg (+77) krijgt de hoogste score. Er bestaat een positief verband tussen de uitgaven van klanten bij een hotelketen en de NPS. Hogere uitgaven gaan samen met een hogere NPS en andersom. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Hotelketens, onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees bericht



Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé

Introductie – Onlangs vond de lancering van de nieuwe TOOS Rosé plaats. Deze lancering werd gevierd in de tuin van Toos in Nuland in aanwezigheid van een aantal kleinkinderen van Toos van der Valk. Het is de tweede keer dat er een TOOS Rosé wordt uitgebracht.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid