Van Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht
Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.
Naast de groei in het reguliere assortiment gaat het bij de fabriek van de snackfabrikant in Maastricht ook om vooral om het vegetarische assortiment. Dagelijks rollen al meer dan een miljoen kroketten, frikandellen, bitterballen, smulrollen, kipproducten en bami- en nasisnacks van de band in Maastricht.
Vanaf 8 oktober zullen de high speed lijnen in de nieuwe fabriekshal drie keer zo snel, overwegend kaassnacks, produceren, zo laat het bedrijf weten. Met de opening van de nieuwe fabriek creëert Van Geloven niet alleen meer capaciteit en ruimte voor innovatie, maar ook nog eens 100 nieuwe banen bovenop het huidige personeelsbestand van zo’n 400 medewerkers.
Bron: Van Geloven/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Dobben viert 80-jarig jubileum met horecacampagne
Jubileum - Van Dobben viert dit jaar haar 80-jarig bestaan. Wat in 1945 begon als een kleine broodjeszaak in Amsterdam, is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken in Nederland. Bekend om de ambachtelijke Croquet en de klassieke bitterbal, staat Van Dobben al acht decennia symbool voor kwaliteit en gezelligheid.
Lees berichtMcDonald’s herintroduceert de Meatless McKroket
Formulenieuws – McDonalds herintroduceert de vleesloze kroket. De Meatless McKroket is gemaakt met PrimeJack-jackfruit. De vleesloze McKroket is door McDonald’s Nederland ontwikkeld in samenwerking met Van Geloven en FiberFoods Group.
Lees berichtPrivate labelbeurs PLMA toont opmars huismerken
Vakbeurzen - Dat huismerken in de lift zitten, was duidelijk te merken op de Private Label Manufacturers Association (PLMA), de grootste private labelbeurs ter wereld. Het was ook de grootste editie ooit in de RAI in Amsterdam. De beurs telde meer dan 30.000 bezoekers en 3.100 exposanten uit meer dan 70 landen. Belangrijkste trend? Toegevoegde proteïne. Geen product nieuw op de markt...
Lees berichtFHC Formulebeheer organiseert opnieuw FHC Vakdag
Formulenieuws - Na het succes van vorig jaar organiseerde FHC formulebeheer in april voor de tweede keer een FHC Vakdag voor ondernemers én medewerkers van de formules Family, Foodmaster en VITAL. Niet alleen workshops waren er, maar ook mindfullness en gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.
Lees berichtDrukke eerste dag Gastvrij Rotterdam laat veel nieuws zien
Vakbeurzen – Gastvrij Rotterdam beleefde een drukke eerste dag in Ahoy. Vakwedstrijden en de ruim 500 exposanten hadden veel horecaondernemers naar de horecabeurs in Rotterdam gebracht. Opvallend was dat er ook veel jongeren rondliepen. Geen studenten, maar medewerkers van horecabedrijven. Voor veel exposanten gelijk een mogelijkheid om te investeren in een toekomstige klantengroep. Maar er is ook veel nieuws. Meest opvallende? De...
Lees berichtMora komt met mini-snacks voor horecalocaties zonder friteuse
Introductie – Snackproducent Van Geloven speelt met de introductie van de Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op de groeiende van ovenbereide snacks voor horecalocaties zonder friteuse. De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes.
Lees bericht