Vernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt


De vernieuwde Tony's Kiosk in De Bilt bij Utrecht

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De Bilt.

DHMO en CRS hebben al langer nauwe samenwerkingen als het gaat om het introduceren en testen van future proof concepten, zowel voor bemande als onbemande petrol locaties. Momenteel lopen er diverse testen. De onbemande Tony’s Kiosk in Amsterdam Noord was er daar een van, alleen eindigde die test van de zomer.

Assortiment

De Tony’s Kiosk in De Bilt is een volledig gedigitaliseerde 24/7 selfservice shop waarbij klanten doormiddel van een digitale toegangscontrole middels bankpas, creditcard, mobiele telefoon, Tony’s voordeelkaart of een Apple Watch de shop binnenstappen. Eenmaal in de shop kunnen de klanten via de Tony’s order Kiosk hun gewenste artikelen selecteren. Dat kunnen gekoelde dranken, zoetwaren en sandwiches zijn, maar ook autogebonden producten, giftcards en telefoonkaarten. Daarnaast bevat de shop een Lavazza koffiemodule, waar klanten zelf een biologische Lavazza koffie kunnen bestellen.

Partners

Tony’s kiosk, een van de smartstore oplossingen vanuit CRS, waarvan deze versie vanuit de samenwerking met DHMO is ontwikkeld, is in samenwerking met diverse strategische partners tot stand gekomen. Waarbij het bedrijf H@ND uit Hoofddorp verantwoordelijk is voor de software ontwikkeling van alle future proof concepten van CRS. De software van dit bedrijf in de orderkiosk stuurt de onbemande vendingoplossingen aan. Veloform Media is de bouwer van de modulaire smartstore oplossingen in de onbemande kiosk en Innovend, is de leverancier en partner van de vendingmachines voor de kiosk oplossingen van CRS.

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht




De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht


Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid