Verzendverpakkingenshop.nl van Bunzl bestaat 10 jaar


Verzendverpakkingshop bestaat 10 jaar en start spaarprogramma

Online - Verzendverpakkingenshop.nl, onderdeel van Bunzl Retail & Industry, bestaat deze maand tien jaar. Het jubileum wordt gevierd met verschillende acties en met de introductie van een spaarprogramma.

Verzendverpakkingsshop ontstond tien jaar geleden vanwege de vraag om ook de kleinere bedrijven en startups te ontzorgen met hun passende oplossingen, kennis en expertise op het gebied van verpakkingen, disposables, transportoplossingen en hygiëneproducten.

Bunzl richt zich met alle oplossingen op de grote bedrijven in food- en non-food. Door de jaren heen vonden er veel ontwikkelingen plaats. Digitale technieken veranderde de wereld sneller dan ooit. Er ontstonden andere bezorgmogelijkheden, meer betaalmogelijkheden en ook de ontwikkelingen in online winkelen veranderde in rap tempo.

Jubileum

Om het jubileum te vieren vindt de introductie plaats van een spaarprogramma. Deelnemers krijgen tien procent korting  op het hele assortiment. Daarnaast worden er worden jubileumboxen aan klanten overhandigd en awards uitgereikt door de collega’s van de Verzendverpakkingenshop.nl. De shop krijgt ook een nieuw logo. De uitstraling hiervan is jonger en frisser, om ook de volgende tien jaar met vertrouwen tegemoet te gaan. Op die manier blijft Verzendverpakkingenshop.nl zich ontwikkelen. Daarnaast blijft Bunzl het assortiment verder verduurzamen, de service optimaliseren en klanten voorzien van kennis en expertise, zodat ieder bedrijf in Nederland zo goed en efficiënt mogelijk haar producten kan versturen.

Bron: Bunzl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPicnic start pilot met inzamelen potten en flessen voor hergebruik

Online supermarkt – Picnic start op 27 september in de regio Alphen aan den Rijn met het inzamelen van glazen verpakkingen voor hergebruik. De online supermarkt haalt de glazen potten en flessen waar geen statiegeld op zit zelf op bij de klanten thuis. Het gaat om een pilot van tien weken, waarin de bezorgsupermarkt samenwerkt met de Nederlandse startup PAKT.

Lees bericht

Bunzl neemt AFL Groep BV over

Overname - Bunzl, de internationale, beursgenoteerde totaalleverancier van niet-handelsgoederen, voegt wederom een bedrijf toe aan het Nederlandse portfolio. Per 21 juli 2022 is AFL Groep BV, beter bekend als Logistiekconcurrent in Nederland en Logistiekdirect in België, onderdeel van Bunzl. Met deze overname verstevigt Bunzl de huidige positie in de industriële markt voor verbruiksartikelen in magazijn en logistiek.

Lees bericht

Bunzl Retail wekt eigen energie voortaan zelf op

Duurzaamheid - Bunzl Retail & Industry zorgt voortaan voor de eigen energie. Het bedrijf plaatste daarvoor 3.567 zonnepanelen op het dak van de locatie in Arnhem. Het bedrijf in verpakkingen en logistieke retailoplossingen, zet daarmee een volgende stap richting een duurzame toekomst.

Lees berichtMcDonald’s komt met eigen spaarprogramma

Formulenieuws – McDonald’s komt met een eigen spaarprogramma en introduceert MyMcDonald’s. Klanten kunnen bij elke bestelling digitaal punten sparen, die in te wisselen zijn voor gratis producten. De lancering van het spaarprogramma is de volgende stap in een reeks van innovaties in de digitale klantstrategie van McDonald’s.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid